Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Καρδίτσα:"Βγάλτε μας από το στοίχημα"!

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας με αφορμή τις κλήσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για ύποπτα ματς, μεταξύ αυτών και εκείνα της Αναγέννησης με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο και την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα, καλώντας τους αρμόδιους να τη βγάλουν από το στοίχημα!
Απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΑΣΑ:
 «Δυστυχώς, με την κλήση του εισαγγελέα για νέα ύποπτα ματς, συμπεριλαμβανομένων εκείνα της ομάδας μας με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο και με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα, μεγαλώνουν οι ανησυχίες που είχαμε εκφράσει πριν και μετά τους αγώνες για τις περίεργες και ακατανόητες στοιχηματικές αποδόσεις.
Οι προβλέψεις έφερναν τότε την ομάδα μας να χάνει και μάλιστα, ακόμη και στο ματς με τον Αχαρναϊκό, παρότι διεξαγόταν στην έδρα μας και λογικά έπρεπε να είναι το φαβορί!
Πράγματι, η απόδοση της ομάδας μας ήταν εξαιρετική, αλλά με πολύ κακή διαιτησία ηττήθηκε από  ένα ανύπαρκτο φάουλ προς το τέλος της αναμέτρησης.
Σε ένα παιχνίδι που έπεσαν "κορμιά" και ο κόσμος έμεινε για αρκετή ώρα στο γήπεδο να διαμαρτύρεται για τις επιδόσεις του διαιτητή.
Επειδή απ' ο,τι βλέπουμε οι κλήσεις και διώξεις συνεχίζονται σχεδόν για το σύνολο των ομάδων της κατηγορίας και επειδή τυγχάνει να πορευόμαστε με συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργίας τα τελευταία πέντε χρόνια ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και με ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ και ας μας χαρακτηρίζουν "γαλατικό χωριό" που πάει κόντρα στο ρεύμα, απαιτούμε να διερευνηθούν ουσιαστικά και άμεσα τα πάντα.
Να ανοίξουν λογαριασμοί, και ό,τι άλλο χρειάζεται. Είμαστε στη διάθεσή σας...
Βγάλτε μας τώρα έξω από το στοίχημα και παίξτε μόνοι σας...».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα