Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ροζ σκάνδαλο στην Έιμπαρ!

Μόλις μία ήττα στα τελευταία της έξι ματς στη Λα Λίγκα μετρά η Έιμπαρ, η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη μέση της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει έως τώρα 11 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές.
Όλα, λοιπόν, κυλούσαν ομαλά μέχρι την Τετάρτη (5/10), όταν διέρρευσε στα social media ένα βίντεο με τις σεξουαλικές περιπτύξεις δύο παικτών της ομάδας με μία κοπέλα.
Οι πρωταγωνιστές είναι οι Αντόνιο Λούνα και Σέρτζι Ενρίκ, οι οποίοι υποχρεώθηκαν από την ομάδα να τοποθετηθούν δημόσια ζητώντας συγγνώμη και να διευκρινίσουν πως το εν λόγω βίντεο ήταν προσωπικό και όχι για να το βλέπει ο καθένας.
«Λυπούμαστε πολύ και ζητάμε συγγνώμη που αυτές οι εικόνες διέρρευσαν, χωρίς τη γνώση μας ή ακόμη περισσότερο τη συγκατάθεσή μας. Θέλουμε να απολογηθούμε που με την πράξη μας αυτή πλήττεται όχι μόνο η δική μας εικόνα, αλλά και αυτή του συλλόγου μας. Ξέρουμε πως ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να αποτελούμε πρότυπο για όλους, κυρίως για τους νέους και γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη αν προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον με τις εικόνες αυτές. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να μην πλήξει το σύλλογο και τους συμπαίκτες μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η κοινή δήλωση των δύο παικτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα