Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ξάνθη:«Μας εξαθλιώνετε περισσότερο απ’ ότι ο Σόιμπλε την πατρίδα μας»!

Επιστολή στους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) έστειλε η ΠΑΕ Ξάνθη μετά το «ναυάγιο» στην αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων που ζητούσε η περίφημη κίνηση των 12 μικρομεσαίων ομάδων.
Η προσπάθεια που ηγήθηκε ο Χρήστος Πανόπουλος ζητούσε αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων με το 40% του ποσού να διανέμεται ισομερώς και το 60% με βάση την βαθμολογική συγκομιδή.
Η προσπάθεια ωστόσο έπεσε στο κενό καθώς υπήρξε το μπλόκο των «αιωνίων» και του «δικέφαλου» του βορρά. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης απέστειλε στο Big4 σκληρή επιστολή τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μας πνίγετε, μας εξαθλιώνετε, οικονομικά περισσότερο απ’ ότι ο κ. Σόιμπλε την πατρίδα μας»!
Παράλληλα, κάνει αναφορά σε μια σειρά από «minimum αυτονόητα», στα οποία ευελπιστεί ότι οι μεγάλοι δεν θα πουν πάλι, για ένα «πιο δίκαιο και περισσότερο ισότιμο πρωτάθλημα».
Οι προτάσεις της Ξάνθης τίθενται ενόψει του κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού της Super League την ερχόμενη Πέμπτη (1/12).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα