Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Νύκταρης: «Ποτέ ξανά σε παιχνίδι του Άρη ο Τζήλος»

Ο Άρης απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα του Αιγινιακού την Κυριακή (5/3), με τους «κίτρινους» να έχουν ωστόσο σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Τζήλου.
Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής Νύκταρης τόνισε πως οι «κίτρινοι» πήραν τα μέτρα τους ώστε ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην διευθύνει ξανά παιχνίδι τους.
Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος πως η ομάδα θα καλύψει το χαμένο έδαφος και θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Metropolis 95,5»:
Για την διαιτησία του Τζήλου στο Αιγίνιο: «Το ξέραμε πως θα υπήρχε πρόβλημα με τον Τζήλο γι’ αυτό και πήγαμε στην Αθήνα. Ενημερώσαμε πως θα γίνουν αυτά που έγιναν και δυστυχώς δικαιωθήκαμε».
Για το τι προτίθεται να κάνει ο ίδιος προκειμένου να προστατευτεί ο Άρης από την διαιτησία: «Πήρα τα μέτρα μου. Αυτοί οι διαιτητές δεν πρόκειται να ξαναπαίξουν τον Άρη. Δεν θα ξαναπαίξει τον Άρη ο Τζήλος. Είχα ενημερώσει από το καλοκαίρι τον Καρυπίδη για το τι εστί Β’ Εθνική. Του έλεγα ότι πρέπει να προσέχει. Αν δεν ξέρεις την κατηγορία θα σε φάνε. Τώρα καταλαβαίνει τι είναι η Β’ Εθνική. Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν τους ανθρώπους τους. Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα χωρίς προστασία».
Για το αν προτίθεται να κάνει καταγγελίες στη δικαιοσύνη: «Δεν θα πάω στους εισαγγελείς, ούτε πιστεύω ότι θα πάει και ο Καρυπίδης».
Για το αν ο Άρης είναι στοχοποιημένος: «Άλλο να αδικηθείς από ένα λάθος κι άλλο εσκεμμένα. Δεν θέλουν τον Άρη στην Super League. Τον φοβούνται. Ότι και να κάνουν, όμως, ο Άρης θα ανεβεί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα