Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Οργανωμένοι ΟΦΗ:«Μέτοχοι – αμέτοχοι, προκλητική η στάση σας»

Τα βέλη τους προς την διοίκηση του ΟΦΗ εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι της ομάδας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (16/7) ο σύνδεσμος «Snakes 4 Heraklion Club», σχολιάζει με καυστικό τρόπο τις εξελίξεις των τελευταίων 48 ωρών στην ομάδα.
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζουν «κωμικοτραγικό γεγονός το να μην μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ποσό για τις προκαταβολές παικτών οι οποίοι περιμένουν τρεις – τέσσερις ημέρες σε ξενοδοχεία για ΜΑ υπογράψουν το συμβόλαιο τους».
Απόσπασμα από την ανακοίνωση: «Οργή, αγανάκτηση αλλά και στεναχώρια ίσως να είναι τα συναισθήματα τα οποία διακατέχουν τους φιλάθλους μας, μαθαίνοντας τις εξελίξεις στην ομάδα το τελευταίο 48ωρο. Εκείνη η περίφημη παρέα των 9 που θα μεγάλωνε αριθμητικά με κοινό σκοπό την επιστροφή της ομάδας μας στη Σούπερ Λιγκ, νοικοκυρεμένη, οργανωμένη και χωρίς χρέη μαθαίνοντας απ' τα λάθη του παρελθόντος, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται μισό βήμα πριν να τα τινάξουν όλα στον αέρα με την αδιαφορία τους.

Κωμικοτραγικό γεγονός να μη μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ποσό για τις προκαταβολές παιχτών οι οποίοι περιμένουν 3-4 ημέρες σε ξενοδοχεία για να υπογράψουν το συμβόλαιό τους!

«Μέτοχοι» αμέτοχοι, η στάση σας απέναντι στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ που αντιπροσωπεύει χιλιάδες κόσμο αλλά και ένα ολόκληρο νησί είναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!!!! Δύο χρόνια πριν διατυμπανίζατε και δηλώνατε με πάθος και απόλυτη σιγουριά, ότι θα φέρετε την ομάδα ξανά βήμα βήμα εκεί που ανήκει, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΘΥΜΑΣΤΕ???
Μεταμορφωθείτε έστω και την ύστατη στιγμή από «Μέτοχοι» αμέτοχοι, σε μετόχους με καρύδια και καλύψτε τις όποιες οφειλές υπάρχουν και ανεβάστε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Όταν το πράξετε αυτό μπορείτε να πάτε στα εφτά καλά του Θεού, αφήνοντας την ομάδα να βρει το δρόμο της. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο, είναι ΙΔΕΑ κ οι ιδέες δεν πεθαίνουν! Ενόψει της Γ.Σ. της Τετάρτης σας προειδοποιούμε να μην βγείτε από την αίθουσα χωρίς να έχετε κάνει το αυτονόητο, τηρώντας τις υποσχέσεις σας. Θα μας βρείτε μπροστά σας και το Ηράκλειο είναι μικρό. Δεν κωλώσαμε και δεν μας σταμάτησε κανείς φανερά αποδεδειγμένα στο παρελθόν. Ούτε και τώρα λοιπόν!
SNAKES 4 HERAKLION CLUB».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα