Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Λεουτσάκος: «Θα ανεβεί το όριο απόκτησης Ελλήνων παικτών στα 25 χρόνια...»

Διευκόλυνση για τις ομάδες της Β' Εθνικής που δεν πήραν άδεια εν όψει του νέου πρωταθλήματος φαίνεται ότι θα προκύψει στο θέμα της μεταγραφικής τους ενίσχυσης με Έλληνες παίκτες.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκο, το όριο θα ανέβει κατά δύο χρόνια και οι σύλλογοι θα μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που θα είναι έως 25 ετών.
Αρχικά, υπήρχε πρόβλεψη να μπορούν οι ομάδες να εντάσσουν στο ρόστερ Έλληνες παίκτες μέχρι 23 ετών, ωστόσο ο ΠΣΑΠ πρότεινε την αύξηση του ορίου για να μειωθεί και το πρόβλημα της ανεργίας.
Φυσικά, η ΕΠΟ είναι αυτή που θα πρέπει να δώσει το «οκ», όπως δήλωσε ο Λ. Λεουτσάκος στην εφημερίδα «Αrena Press», λέγοντας σχετικά: «Αρχικά το μέτρο ήταν για ηλικίες κάτω των 20 στις ομάδες που δεν πήραν άδεια. Με δική μας παρέμβαση έγινε κάτω των 23. Τώρα υπάρχει νέα παρέμβαση και πρόταση του ΠΣΑΠ.
Το συνδικαλιστικό όργανο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, για να μειωθεί η ανεργία και να μην υπάρξουν λιγότερες ευκαιρίες εργασιακά, προτείνει το όριο να ανέβει στα 25 χρόνια. Δηλαδή Κ25, κατά δυο χρόνια περιθώριο για μεγαλύτερους.
Φυσικά, η πρόταση μας βρίσκει σύμφωνους και θετικούς, αλλά είναι θέμα της ΕΠΟ να περάσει. Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εμείς ξανά θα συνεδριάσουμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα