Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αποθέωση στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο μετά το διπλό στην ΑΕΚ!

Μετἀ τη νικη του επί της ΑΕΛ, ο Ατρὀμητος καρφάλωσε στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και οι οπαδοί του τρελάθηκαν από τη χαρά τους!
Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας (23/10) η επιστροφή της αποστολής στο Περιστέρι έγινε εν μέσω αποθέωσης από περισσότερους από 400 φιλάθλους, που υποδέχθηκαν θερμά τον Νταμίρ Κάναντι και τους παίκτες του για το διπλό στο ΟΑΚΑ.
Ο Αυστριακός τεχνικός, ο Ντάουντα που έβαλε το γκολ της νίκης και ο Ουάρντα ήταν αυτοί που επευφημήθηκαν πιο πολύ, ενώ στα συνθήματα που ακούστηκαν κυρίαρχα ήταν αυτά για την έξοδο στην Ευρώπη, αν και ορισμένοι φώναξαν για πρωτάθλημα ή ακόμα και νταμπλ!
Νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου ο Κάναντι είχε τονίσει ότι ο Ατρόμητος στοχεύει στην πρώτη πεντάδα.
«Έχουμε πει ότι το πολύ μεγάλο όνειρο μας είναι να είμαστε στην πεντάδα. Είμαστε ευτυχισμένοι για το γεγονός ότι είμαστε στην κορυφή. Εστιάζουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος για το παιχνίδι μας και τη νίκη. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ισχυρή αντίπαλος και δεν μας επέτρεψε να παίξουμε πολύ επιθετικά. Είπαμε στο ημίχρονο να είμαστε πιο δραστήριοι και στο δεύτερο μέρος είχαμε την ευκαιρία με τον Ντάουντα, ο οποίος έχει την ποιότητα να κάνει τη φάση γκολ. Χαίρομαι πάρα πολύ για την απόδοσή μας», ανέφερε ο προπονητής των «κυανόλευκων».

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα