Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ένταση με δημοσιογράφο ο Γκώνιας

Έχει συνηθίσει να απαντά με στυλάκι στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων... Μπορεί να μη στεριώνει σε ομάδα, αλλά φροντίζει να δίνει τροφή για σχόλια και να έρχεται σε αντιπαράθεση με εκπροσώπους του Τύπου έστω και αν χαιρετά πολύ γρήγορα απ' όπου πηγαίνει.
Ο λόγος για τον Τάκη Γκώνια, ο οποίος... χτύπησε και πάλι. Μετά το φιλικό του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ ο 46χρονος τεχνικός έκρινε σκόπιμο να μιλήσει για τη διαιτησία. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός δημοσιογράφου, ο οποίος τον ρώτησε γιατί ασχολείται με τη διαιτησία σε τέτοιο ματς.
Κάπου εκεί ο κόουτς του Εργοτέλη εξερράγη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αν δε σας αρέσουν αυτά που λέω, μπορείτε να φύγετε. Συμπεράσματα αφήστε να τα βγάζω εγώ, όχι εσείς».
Αναλυτικά ο διάλογος:
-Κ. Γκώνια, ο διαιτητής θέλετε να πείτε ότι σαν αδίκησε; Oδιαιτητής φταίει για τις ευκαιρίες που χάσατε; Σε ένα φιλικό παιχνίδι ασχολείστε με τη διαιτησία;
Γκώνιας: Εσείς τι θέλετε να πείτε τώρα, για να καταλάβω;
Δημοσιογράφος: Σε ένα φιλικό παιχνίδι ασχολείστε με τη διαιτησία;
Γκώνιας: Ναι, ασχολούμαι, γιατί κρίνεται ένα αποτέλεσμα.
Δημοσιογράφος: Δηλαδή κρίθηκε το αποτέλεσμα από τις αποφάσεις των διαιτητών;
Γκώνιας: Ηταν πέναλτι;
Δημοσιογράφος: Δεν έχω άποψη.
Γκώνιας: Τότε γιατί μιλάτε;
Δημοσιογράφος: Γιατί μιλάω; Θεωρώ ότι είστε λάθος...
Γκώνιας: Αν δεν σας αρέσουν αυτά που λέω, μπορείτε να φύγετε. Συμπεράσματα αφήστε να τα βγάζω εγώ όχι εσείς... Ποιο είναι το θέμα σας; Αλλιώς σταματήστε να μιλάτε.

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα