Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

«Έπαιζα στοίχημα σε στημένους αγώνες σε Ολλανδία, Σουηδία και Ελλάδα»!

Ενας άνδρας στη Σουηδία μίλησε στην κρατική τηλεόραση της χώρας για τη δράση εγκληματικής ομάδας, που έστηνε αγώνες με στόχο το οικονομικό όφελος και το ξέπλυμα χρήματος από άλλες παράνομες δραστηριότητες όπως η διακίνηση ναρκωτικών.
Διατηρώντας την ανωνυμία του και με καλυμμένο το πρόσωπό του, υποστήριξε πως έπαιρνε πληροφορίες από εγκληματική ομάδα που δρούσε στα πρωταθλήματα της Ολλανδίας, της Α’ και Β’ Σουηδίας και της Ελλάδας, προκειμένου να στοιχηματίζει σε χειραγωγημένους αγώνες και να αποκομίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ!
Ο εν λόγω άνδρας εξήγησε πώς λειτουργούσε η διαδικασία και ότι το ποντάρισμα γινόταν από διαφορετικούς λογαριασμούς για να μην κινηθούν υποψίες. Επίσης ανέφερε ότι όταν γνώριζε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν χειραγωγηθεί τότε πόνταρε συνήθως ακριβές αριθμό γκολ ή το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Αναλυτικά:«Έρχεσαι σε επικοινωνία με τρεις έως επτά ποδοσφαιριστές. Πάντοτε υπάρχει κάποιος στο κύκλωμα που γνωρίζει κάποιον που βρίσκεται στην ομάδα ή που έχει στενούς δεσμούς με την ομάδα. Συναντιέστε, συναισθάνεσαι εάν υπάρχει παλμός ανάμεσά σας και υποβάλεις την πρόταση.
Δεχόμουν προσφορές για στοιχηματισμό σε αγώνες. Έχω επενδύσει πολλά χρήματα σε τέτοια πράγματα. Υπάρχουν κι άλλοι εγκληματίες, ψηλά στο σύστημα. Δεν θα πω σε ποιο σύστημα, αλλά υψηλά ιστάμενοι. Ζω σε τέτοιο περιβάλλον πολλά χρόνια και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να στήσουν αγώνες. Γνωρίζουν ότι διαθέτω αρκετά χρήματα και ότι είμαι έτοιμος να στοιχηματίσω και ξέρουν ότι θα βγάλουν χρήματα κι οι ίδιοι από αυτό. Έτσι, μου έρχονται πληροφορίες. Δεν πληρώνω πάνω από 15%-20%.
Ο ένας το λέει στον άλλο μέσα σε ένα κύκλωμα και με τη βοήθεια του ανθρώπου που στήνει το ματς, κάποιο διακεκριμένο μέλος του εγκληματικού συστήματος κάνει την προσφορά για στοίχημα σε ασφαλείς ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Άνοιξα δέκα λογαριασμούς με δέκα διαφορετικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Σιγά σιγά, έβαζα χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς. Σταδιακά, έκανα αρκετές συναλλαγές από αυτούς τους λογαριασμούς. Στο τέλος, απέκτησα πολύ υψηλό όριο, ώστε να παίζω δυνατά. Το άρχισα πριν από 5-6 χρόνια. Σήμερα, μπορώ να παίζω πολλά χρήματα σε αγώνες, χωρίς κανείς να με ρωτάει».

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα