Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

«Μέχρι τον Μάρτιο δεν θα υπάρχετε μπουρδέλα Παναθηναϊκοί!»

Ο Γιώργος Σπανός ήταν έξαλλος με την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος τα... έψαλλε στους διαιτητές! Στη φυσούνα υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών, αλλά και των ανθρώπων των Περιστεριωτών και τους «πράσινους», η οποία στη συνέχεια εκτονώθηκε προσωρινά. Όταν όμως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αναρωτήθηκαν για το αν έχει δικαίωμα να βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια ο Σπανός, λόγω της τιμωρίας του με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο τον Νοέμβριο του 2016, αναζωπυρώθηκε! Και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Καρακατσάνης ξέφυγε και μίλησε πολύ προσβλητικά για τον Παναθηναϊκό!

«Μέχρι τον Μάρτιο δεν θα υπάρχετε, θα πέσετε στη Γ' Εθνική μπουρ...λα», είπε μεταξύ άλλων ο Καρακατσάνης. όταν ειπώθηκε στους γηπεδούχους να ηρεμήσουν, καθώς υπάρχει και δεύτερος γύρος. Ο Σπανός από την πλευρά του τα έβαλε με τον Φύσσα με αφορμή την κατάθεση που είχε κάνει για το θέμα του Σα Πίντο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας έκανε κατηγορούμενους, μας έμπλεξε, μας κατάντησε να μας βλέπουν τα παιδιά μας κατηγορούμενους στις τηλεοράσεις».

Όταν οι φιλοξενούμενοι είπαν ειρωνικά: «Σας είδε το αφεντικό σας, θα πάρετε αύξηση», η απάντηση ήταν: «Εσείς πάντως δεν θα πάρετε δεκάρα»!

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα