Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Αφαίρεση 12 βαθμών από την Σπάρτη για οφειλές σε τέσσερις ποδοσφαιριστές

Ποινές αφαίρεσης βαθμών επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στη Σπάρτη για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Μανώλη Ροβίθη, Τάσο Παπαχρήστου, Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Δημήτρη Σιώπη.
Η ομάδα της Πελοποννήσου έχει διορία τριών εργάσιμων ημερών (χωρίς τη σημερινή) για να καταβάλλει χρήματα στους παίκτες, διαφορετικά θα ενεργοποιηθούν οι ποινές και θα πέσει από την 5η θέση της βαθμολογία της Football League στην 16η.
Η σχετική ενημέρωση:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Εμμανουήλ Ρoβίθη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 538/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου Παπαχρήστου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 537/2017τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Αναστασόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 531/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Σιώπη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 532/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα