Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Ιωνικός:"Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό"

Το εντός έδρας 0-0 με τον Ασπρόπυργο κράτησε τον Ιωνικό στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο οι Νικαιώτες έχουν εντονότατα παράπονα από τον Ευβοιώτη διαιτητή Καλαμάτα.
Τη Δευτέρα (5/2) οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αναφέροντας ότι δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι και παραθέτοντας μάλιστα και σχετικό βίντεο.
Απόσπασμα: «Η Διαιτησία του κ. Καλαμάτα ήταν απαράδεκτη και προκλητική καθώς και οι αποφάσεις των βοηθών το ίδιο. Στον χθεσινό αγώνα γίναμε θεατές ενός… χειρουργείου χωρίς αναισθητικό. Ο κ. Καλαμάτας του συνδέσμου Ευβοίας με επινοήσεις που δεν μπορεί να φανταστεί νοήμων άνθρωπος κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα του αγώνα δίχως να καταλογίσει τρεις φορές πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας.
Η αρχή έγινε στο 23' με την ανατροπή του Χατζησάββα από τον Ζώνα εντός της μεγάλης περιοχής να περνάει απαρατήρητη στα μάτια του ρέφερι ο οποίος και υπέδειξε την συνέχεια του αγώνα.
Την πρώτη φορά μπορεί πράγματι να γίνει το ανθρώπινο λάθος, αλλά όταν κάτι επαναλαμβάνεται τότε δεν είναι τυχαίο και σαφώς κινεί υποψίες.
Στο 65' στην ανατροπή του Νικολέτου από τον τερματοφύλακα Διαμάντη ο διαιτητής έκλεισε ακόμη μία φορά τα μάτια σε μία φάση που όχι μόνο θα έπρεπε να είχε σφυρίξει υπέρ μας αλλά να είχε αποβάλλει και τον τερματοφύλακα καθώς ο Νικολέτος ήταν σε θέση για να σκοράρει. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 73' που δεν δόθηκε καθαρό πέναλτυ σε χέρι αντιπάλου.
Τέλος αναφερόμαστε σε μικρές πινελιές που ομόρφυναν το χειρουργείο του κ. Καλαμάτα, 30 συνεχόμενα λεπτά ο τερματοφύλακας του Ασπροπύργου καθυστερούσε προκλητικά και το μόνο που είδε από τον κ. Καλαμάτα ήταν συστάσεις. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα το τεχνικό τιμ του Ασπροπύργου ήταν συνεχώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εκεί όχι μόνο συστάσεις δεν είδαμε αλλά είδαμε και τρεις αποβολές από τον δικό μας πάγκο. Ο πρόεδρος της ομάδας μας αποβλήθηκε. Ο προπονητής της ομάδας μας αποβλήθηκε. Ο γυμναστής της ομάδας μας αποβλήθηκε, και γιατί; μάλλον η απάντηση είναι γιατί έτσι…
Περιττό να αναφέρουμε πως αυτά τα γεγονότα όχι μόνο είναι απαράδεκτα αλλά και γελοία.
Καλούμε λοιπόν, τα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ να παρακολουθήσουν το βίντεο που παραθέτουμε παρακάτω με σχετικό λινκ με τις επίμαχες φάσεις. το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή τους για την εξακρίβωση της γνησιότητάς του, και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.».

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα