Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Απολύθηκε ο επικεφαλής της εταιρείας που στέλνει στην UEFA τα "στημένα" για..παράνομο στοίχημα!

Ο επικεφαλής της «Sportsradar – esports” James Watson, απολύθηκε αυτή την εβδομάδα μετά από εις βάρος του καταγγελία στο Twitter, για τη χρήση πολλαπλών λογαριασμών, μέσω των οποίων πόνταρε «επιθετικά» σε αγώνες της “Εsports” (πρόκειται για τμήμα της Sportradar που παρέχει στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες για αγώνες).

H Sportsradar, είναι μια εταιρία παρακολούθησης αθλητικών δεδομένων και πληροφοριών, η οποία τροφοδοτεί μερικές από τις μεγαλύτερες αθλητικές ομοσπονδίες στον κόσμο, πρωταθλήματα, λέσχες και κρατικές αρχές, με λύσεις για την καταπολέμηση του «καθορισμού» αγώνων και της διαφθοράς που σχετίζεται με τα στοιχήματα.

Είναι η εταιρεία η οποία συμβάλλεται με την UEFA και στέλνει στην ΕΠΟ τις εκθέσεις με τα «ύποπτα ματς» και επίσης είχε συμβληθεί με την ΕΠΟ.
Όλοι οι υπάλληλοι του Sportsradar, απαγορεύεται να στοιχηματίζουν σε οποιοδήποτε άθλημα.

Στις 14 Μαρτίου 2018, ο Rahul Sood, Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας στοιχημάτων Unikrn, με έδρα τη Νεβάδα και άδεια στη Μάλτα, κατηγόρησε στο Twitter τον Watson για πολλαπλούς λογαριασμούς στην ιστοσελίδα του.

«Τότε με μπλόκαρε, αφού τον αποκάλυψα. Sportradar, είναι αυτή η ακεραιότητα που θέλετε να απεικονίσετε; Γιατί αν κάποιος δούλεψε για μας και δεν του άρεσε, θα πρέπει να βρει δουλειά σε άλλη βιομηχανία».

Η ανάλυση δεδομένων υψηλού επιπέδου της Sportsradar, μπορεί να προσφέρει στους εργαζομένους εξαιρετικά προνομιακές πληροφορίες – για παράδειγμα, ειδοποιώντας τους για ύποπτα μοτίβα στοιχημάτων, που θα μπορούσαν να υποδείξουν ότι ένας συγκεκριμένος αγώνας έχει «χειραγωγηθεί» πριν τη σέντρα.


Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα