Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Αγωγή της Football League στη Super League, ζητεί αποζημίωση 16,8 εκατ. ευρώ!

Super League και Football League δεν μπόρεσαν να βρουν πεδίο συνεννόησης και ως εκ τούτου η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική καταγορία αποφάσισε να πάρει τη νομική οδό για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της.

Συγκεκριμένα η Football League κατέθεσε αγωγή εις βάρος της Super League, από την οποία ζητάει αποζημίωση ύψους 16,8 εκατ. ευρώ!

Αυτό το ποσό αφορά υποχρεώσεις από το νόμο του 2006 που προέβλεπε οικονομική ενίσχυση της 2ης κατηγορίας μετά τη διάλυση της ΕΠΑΕ και τη δημιουργία δύο ξεχωριστών λιγκών.



Οπως υποστηρίζει η Football League το δάνειο που πήρε ως ενίσχυση από την Αγροτική Τράπεζα το 2006 και αφορούσε ένα ποσό 2,2 εκατ. ευρώ ανά σεζόν ως το 2009, δεν έχει ακόμη αποπληρωθεί από τη Super League, η οποία είχε την ευθύνη της εξυπηρέτησής του.

Η Football League είχε αποφασίσει εδώ και ένα χρόνο να κινηθεί νομικά, παρόλα αυτά ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος επεδίωξε να βρεθεί εξωδικαστικά μία λύση. Οι συζητήσεις ωστόσο με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο και τον διευθύνοντα Σύμβουλο, Βασίλη Γκαγκάτση επέσαν στο κενό και πλέον οι σχέσεις των δύο λιγκών έχουν οδηγηθεί στα άκρα.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα