Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Nτάις: "Έπεσαν πάνω στον διαιτητή και στο δεύτερο μέρος κατά τρόπο περίεργο όλα άλλαξαν"

Ο προπονητής της Μπέρνλι αναφέρθηκε εκτενώς στο διαιτητή και στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού προς αυτόν στον ημίχρονο του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σον Ντάις στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι:

Είστε υπερήφανος για την απόδοση των παικτών σας;

«Ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες σήμερα. Ανταποκριθήκαμε θετικά μετά το 1-0. Η απόδοσή μας ήταν αρκετά καλή, μετά υπήρξε αναστάτωση με ένα πέναλτι που ήθελε ο Ολυμπιακός που δεν ήταν, παίκτες του Ολυμπιακού έπεσαν πάνω στον διαιτητή. Με παραξένεψε όλο αυτό. Θα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στις αποφάσεις του διαιτητή. Οι ίδιοι άνθρωποι πήγαν να του μιλήσουν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όλοι έπεσαν πάνω στον διαιτητή και στο δεύτερο μέρος κατά τρόπο περίεργο όλα άλλαξαν. Μέσα σε ένα λεπτό είδαμε δύο παίκτες να παίρνουν κίτρινη κάρτα, ο Ολυμπιακός πήρε ένα πέναλτι πρώτα στο πόδι και μετά στο χέρι του παίκτη μας. Ξύναμε το κεφάλι μας με αυτά που συνέβαιναν».

Θεωρείτε ότι ο διαιτητής είδε το ματς διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο;

«Δεν γνωρίζω. Υπήρχε όμως διαφορετική αίσθηση, δεν θέλω να τον κατηγορήσω. Υπήρχε όμως ενδιαφέρον πχ με τον τρόπο που έστηνε το τοίχος. Δεχτήκαμε όμως ένα δεύτερο γκολ που ήταν φθηνό για εμάς, εκεί έπρεπε να αμυνθούμε πολύ καλύτερα. Και μετά ήρθε η αμφιλεγόμενη φάση στο 3-1 που άλλαξε την κατάσταση. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Θεωρητικά ήταν ισορροπημένη αναμέτρηση, αν αφήσουμε στην άκρη τις άλλες παραμέτρους».

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα