Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

«Μεσάζοντα στην Ελλάδα με άκρες στην Ασία είχε ο Ραούλ Μπράβο για τα στημένα»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από την Ισπανία αναφορικά με το κύκλωμα στημένων παιχνιδιών στη χώρα της Ιβηρικής, στο οποίο φέρεται ως εγκέφαλος ο Ραούλ Μπράβο.

Ο άλλοτε διεθνής Ισπανός αμυντικός, που στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Ολυμπιακού, Αρη και Βέροιας, συνελήφθη από τις ισπανικές αρχές και κρατείται.

Σύμφωνα με την ισπανική «Confidencial», ο Ραούλ Μπράβο κατά την περίοδο της καριέρας του στην Ελλάδα γνώρισε άτομο στη χώρα μας, το οποίοι αξιοποίησε ως μεσάζοντα για τις δουλειές του κυκλώματος στην Ασία. Μάλιστα η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε την ελληνική ονομασία «Οίκος».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«To κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Πριμέρα και στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, που αποκαλύφθηκε την Τρίτη, από την αστυνομία, χρησιμοποιούσε μια επαφή στην Ελλάδα για να πραγματοποιεί πονταρίσματα σε παράνομες στοιχηματικές εταιρείες στην Ασία.

Τα κέρδη του δικτύου ξεπερνούσαν τις 300.000 ευρώ, αν και ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή ποσά που διακινούσαν οι φερόμενοι εγκέφαλοι, Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Ο Μπράβο γνώρισε τον φερόμενο ενδιάμεσο του δικτύου την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ελλάδα, μια από τις χώρες στις οποίες ευδοκιμούν εγκληματικές οργανώσεις που σχετίζονται με στημένα παιχνίδια. Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε στον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2007 ως τον Αύγουστο του 2011 και επέστρεψε στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στη Βέροια και στον Άρη, όπου κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2017.

Το όνομα που επιλέχθηκε για την επιχείρηση Οίκος, που στα ελληνικά σημαίνει σπίτι. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Μπράβο έμπλεξε με τη μαφία των στοιχημάτων και από εκεί έχουν περάσει και άλλοι εμπλεκόμενοι. Εκεί βρήκε και τον μεσάζοντα, ο οποίος διευκόλυνε τη δουλειά του κυκλώματος προς την Ασία».

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα