Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Επίθεση Γάλλου δημοσιογράφου στον Μήτρογλου: «Είναι γίδι!»

Συνεχίζει να τα... ακούει ο Κώστας Μήτρογλου στη Γαλλία. Ο Έλληνας άσος της Μαρσέιγ έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο ματς με την Ντιζόν, με μερίδα του Τύπου να του επιτίθεται.

Μάλιστα, ο Ντανιέλ Ριολό δεν δίστασε να αναφερθεί στον διεθνή επιθετικό με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «γίδι».

Ο δημοσιογράφος του RMC του τα... έχωσε για τις χαμένες ευκαιρίες, ενώ κατέληξε ότι το επίπεδό του δεν κάνει ούτε για τον... ΠΑΟΚ.

«Βλέποντας το Ραμί να σκοράρει δύο γκολ στον αγώνα με κάνει ευτυχισμένο. Η Μαρσέιγ πραγματικά χρειαζόταν αυτή τη νίκη και να ξαναβρούν οι παίκτες τον εαυτό τους. Ο Ραμί μπορεί να παίξει, ανέβασε και την αυτοπεποίθηση του και βοηθά την Μαρσέιγ.

Ο Μήτρογλου είχε την χαμένη ευκαιρία της χρονιάς; Μην... πυροβολείτε τους ποδοσφαιριστές, ευκαιρίες χάνονται… αλλά αφήστε το, μη γίνεστε κακοί. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να κλάψουμε στην πλάτη του για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε.

Άλλωστε έχει περάσει ένας χρόνος που χάνει ευκαιρίες. Είναι άσχημο και είναι κρίμα. Είναι γίδι και δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα