Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

"Αρκετά σε έχουμε ανεχτεί, ήρθες να παραστήσεις τον λέκτορα!"

Δεν κύλησαν όλα ομαλά στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, την Πέμπτη (25/10), στη Θεσσαλονίκη. Αιτία για να ανέβουν επικίνδυνα οι τόνοι ήταν η ημερομηνία ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League το οποίο ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Football League μέσω του προέδρου της, Λεωνίδα Λεουτσάκου εξέφρασε το αίτημά της το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στις 20 Μαΐου 2020.

Αμεση ήταν η απάντηση της Super League διά του Βαγγέλη Μπαταγιάννη. Ο πρόεδρος της «μεγάλης» λίγκας διαφώνησε εντόνως διότι η Super League ολοκληρώνεται στις 5 Μαΐου, συνεπώς η 13η ομάδα που θα δώσει αγώνες μπαράζ με τη 2η της Football League για μία θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας τη σεζόν 2019/20, θα παραμείνει αδρανής από επίσημες υποχρεώσεις για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Σε εκείνο το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αρκετά σε έχουμε ανεχτεί, ήρθες να παραστήσεις τον λέκτορα».

Τελικά, τον ρόλο του πυροσβέστη έπαιξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, απειλώντας ότι θα διακόψει τη συνεδρίαση αν συνεχιστεί η ένταση. Μάλιστα συνέστησε στους δύο προέδρους της «μεγάλης» και της «μικρής» Λίγκας να πάνε σε διπλανή αίθουσα.

Επί της ουσίας πάντως λύση δεν βρέθηκε και ως εκ τούτου το θέμα θα μετατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μοιράσει το καρπούζι κάπου στη μέση και το πρωτάθλημα της Football League θα κάνει φινάλε στις 12 Μαϊου.

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα