Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Κατέθεσαν φακέλους 8 ομάδες στη Football League

Οι ομάδες της Football League κατέθεσαν φάκελο ώστε να αδειοδοτηθούν...10 φακέλους περίμενε η αρμόδια επιτροπή, 8 προέκυψαν όπως αναμενόταν...Οι οκτώ ομάδες, είναι –σύμφωνα με πληροφορίες- οι εξής: ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Πανθρακικός και Βέροια.

Ο Διαγόρας που βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα αγωνιστούν στα πλέι οφ, δεν κατέθεσε φάκελο, άρα δεν μπορεί να «ανέβει» με κανένα τρόπο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον δέκατο της βαθμολογίας, Πιερικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός που κατά πάσα πιθανότητα θα προβιβαστούν απ’ ευθείας, διαρρέεται πως είναι «καθαροί» και δεν θα έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση τους. Από τους υπόλοιπους, που είτε διεκδικούν θέσεις μέσω πρωτιάς στα πλέι οφ, είτε περιμένουν να εκμεταλλευτούν πιθανό υποβιβασμό του Ηρακλή και του Πανιωνίου, ο Λεβαδειακός, ο Πανθρακικός και η Βέροια λέγεται πως έχουν πλήρεις φακέλους. Αντίθετα, φημολογείται έντονα πως ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας έχουν ελλείψεις, που δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ξεπεραστούν έως την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή που θα εξεταστούν οι φάκελοί τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα