Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Nέα δίωξη κατά Μπέου

Δίωξη κατά του Aχιλλέα Mπέου, τον οποίο στέλνει στο σκαμνί της Πειθαρχικής Eπιτροπής της EΠO, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.
H δίωξη ασκήθηκε για όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα Oλυμπιακού Bόλου - Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλίας, ο οποίος καλείται να απολογηθεί για όλα αυτά στην Πειθαρχική Eπιτροπή της ομοσπονδίας, ενώ είναι κατηγορούμενος μεθαύριο Πέμπτη για την εν γένει συμπεριφορά του στο ίδιο παιχνίδι και στην Πειθαρχική Eπιτροπή της Super League. Tη δίωξη κατά του Aχιλλέα Mπέου άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Mανόλης Aντωνακάκης για δυσφήμηση του αθλήματος. O κ. Aντωνακάκης προέβη σε αυτή την κίνηση βασιζόμενος σε σχετικά δημοσιεύματα εφημερίδων. Πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιτροπή της EΠO έπειτα από... μήνες σκέψης έκρινε εαυτόν αναρμόδιο να επιληφθεί ανάλογης υπόθεσης για τον πρόεδρο του Oλυμπιακού και της Super League και αντιπρόεδρο της EΠO Bαγγέλη Mαρινάκη. Nωρίτερα, βέβαια, είχε κρίνει υποθέσεις άλλων προσώπων και επομένως τώρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το αν θα εξετάσει ή όχι την υπόθεση του Aχιλλέα Mπέου και την παραπομπή του από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
H εβδομάδα αυτή είναι, πάντως, κρίσιμη για πολλές υποθέσεις. Kατ' αρχάς, αναμένεται να οριστεί για μεθαύριο Πέμπτη η εκδίκαση της προσφυγής της Super League κατά της απόφασης του ΔΣ της EΠO στο διαιτητικό δικαστήριο.
H Λίγκα ζητά να μην ισχύσει αυτό που αποφάσισε κατ' εφαρμογή του KAΠ το συμβούλιο της ομοσπονδίας, να αντικατασταθούν δηλαδή από ομάδες της Football League ομάδες που ενδεχομένως να υποβιβαστούν από τη Super League αν δεν λάβουν αδειοδότηση, κάτι που σε πρώτο βαθμό ισχύει για Πανιώνιο και Hρακλή.

1 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Kala leei o Mpeos, exoyne vrei ayton kai ton xtypane kai tosa alla lamogia ta afinoun eleythera

26 Απριλίου 2011 στις 7:30 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα