Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σχεδιο επιβιωσης στον Παναθηναικο

Τον τρόπο με τον οποίο θα βγει η ΠΑΕ από το οικονομικό αδιέξοδο αναζητούν στον Παναθηναϊκό, με την πώληση πρωτοκλασάτων παικτών να μοιάζει πλέον μονόδρομος. Από τη στιγμή που στο ΔΣ δεν βρέθηκε τρόπος να καλυφθεί από τους μετόχους η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλη λύση από την πώληση παικτών.
Νίνης, Λέτο και Τζόρβας είναι πολύ πιθανό να διατεθούν προς πώληση, ενώ αν και εφόσον χρειαστεί σε αυτή τη λίστα μπορεί να προστεθεί και ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Οι πράσινοι, πάντως, θέλουν την παραμονή του γάλλου, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποφασίσει οριστικά για το αν θα μείνει στην Ελλάδα ή όχι. Ετσι, δεν θα είναι αυτός ένας από τους πρώτους που θα επιδιώξει να πουλήσει ο Παναθηναϊκός. Θα το κάνει μόνο αν το θελήσει ο παίκτης ή στην περίπτωση που δεν βρεθεί άλλη λύση να κλείσουν οι... τρύπες στα ταμεία του συλλόγου.
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε όχι σε περίπτωση που έρθει κάποια καλή πρόταση και για τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Σιμάο και Νίκο Σπυρόπουλο.
Κατά τα άλλα, δεδομένο θεωρείται πως θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση συμβολαίων με κάποιους παίκτες, ώστε να γίνει μείωση των αποδοχών τους.
Αυτό είναι το πλάνο της πράσινης διοίκησης για να καταφέρει να καλύψει την ΑΜΚ των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Το δύσκολο κομμάτι αυτής της υπόθεσης, ωστόσο, είναι να μπουν λεφτά στο ταμείο, αλλά να μην αποδυναμωθεί πολύ και το ρόστερ της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα