Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Στην αναμονή για τις αδειοδοτήσεις στην Τρίπολη..!

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν έχουν χάσει εντελώς τις ελπίδες τους για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ...Και "περιμένουν" το θέμα με τις αδειοδοτήσεις, για ομάδες που τυχόν δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν ώστε οι Αρκάδες να μην πάρουν τον πικρό δρόμο της επιστροφής στη Football League!
Για αυτό το λόγο ήδη έχει σταλεί το μήνυμα προς τους πρωτοκλασάτους παίκτες να μην κλείσουν σε άλλες ομάδες, πριν ξεκαθαρίσει το θέμα με τις αδειοδοτήσεις! Οι διοικούντες λοιπόν ζητούν υπομονή κυρίως από τους ελεύθερους, όπως είναι οι Αντριαν Μπαστία, Μπρούνο Ουριμπάρι και Ματίας Ντεγκρά. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο, όπως οι Ρούμπεν Πουλίδο (φωτό), Ράντοσλαβ Ματούσιακ (και κάποιοι άλλοι κατά δεύτερο λόγο) δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κοιτάξουν το συμφέρον τους και το μέλλον τους.
Θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα για την παραπάνω πεντάδα, αν ο Αστέρας παραμείνει έστω και στα... χαρτιά στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν, ακόμα κι αν οι Αρκάδες σωθούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα