Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πανηγυρισμοί μέχρι πρωίας στη Μαδρίτη!

Περισσότεροι από 60.000 φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκαν τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους παίκτες του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης (21/4) και πανηγύρισαν τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και την κατάκτηση του Copa Del Rey.
Επειτα από 18 χρόνια η Ρεάλ κατάφερε να πάρει το κύπελλο Ισπανίας και η πλατεία "Θιμπέλες" γέμισε με κόσμο, ο οποίος είχε συγκεντρωθεί ώστε να υποδεχθεί τους θριαμβευτές.
Οι φίλοι της Ρεάλ, άλλωστε, είχαν να πανηγυρίσουν τίτλο από το 2008 και το Copa del Rey ήταν ό,τι καλύτερο, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που τον πήραν μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα
Στην οροφή ενός πούλμαν οι παίκτες της Ρεάλ αποθεώθηκαν από το συγκεκριμένο πλήθος, με τους παίκτες της Ρεάλ να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά και τον Σέρχιο Ράμος να κάνει την... γκάφα της βραδιάς.
Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Σέρχιο Ράμος έχασε μέσα από τα χέρια του το Κύπελλο, το οποίο έπεσε στο δρόμο και το πούλμαν πέρασε από πάνω του, αλλά ευτυχώς δεν έσπασε. Ετσι το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί στους δρόμους της Μαδρίτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα