Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πανιώνιος: Μάχο και Ρίσγκαρντ τα 'αγκάθια'για αδειοδότηση

Ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατάφεραν να εξασφαλίσουν υπογραφές από τους ενδιαφερόμενους πως έχουν ρυθμίσει τις οφειλές για την περίοδο που αφορά ο έλεγχος (είτε επειδή τους πλήρωσαν είτε επειδή έχουν συμφωνήσει σε κάποιο διακανονισμό), Ηρακλής και Πανιώνιος δεν πήραν την πολυπόθητη αδειοδότηση.
Και αν για τον Ηρακλή το θέμα φαίνεται μάλλον τυπικό, για τον Πανιώνιο υπάρχουν δυσκολίες. Και δεν είναι η φορολογική ενημερότητα που ακούστηκε ότι είναι πλαστή(αυτό δεν ισχύει), αλλά σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών -κι όχι τεσσάρων τελικά- που ακόμα δεν έχουν υπογράψει το σχετικό έγγραφο, που να «λέει» ότι έχουν εξοφληθεί μέχρι τελευταίου… ευρώ.
Ο ένας είναι ο Κάσπερ Ρίσγκαρντ. Στον Δανό μέσο, με τον οποίο ο Πανιώνιος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, οφείλεται ένα ποσό της τάξεως των 40.000 ευρώ. Κύκλοι της «κυανέρηθρης» ΠΑΕ τονίζουν ότι «το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή δεν έχει υπογραφεί από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, επί ιδιοκτησίας του οποίου αποκτήθηκε ο Ρίσγκαρντ κι εφόσον ο σύλλογος βρίσκεται στα δικαστήρια με τον παίκτη, γιατί να του καταβληθεί το ποσό; Εάν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι έχει δίκιο, τότε τα χρήματα θα του καταβληθούν άμεσα»!
Ο δεύτερος,  είναι ο νυν παίχτης των κυανέρυθρων..Γιούργκεν Μάχο! Ωστόσο, ο Αυστριακός δεν έχει υπογράψει το έγγραφο, όχι γιατί του οφείλονται χρήματα από τον Πανιώνιο, αλλά γιατί, όπως σημειώνουν οι διοικούντες, «ένας μάνατζερ που είχε του… έφαγε 57.000 ευρώ. Ο Μάχο ζήτησε να μην υπογράψει προς το παρόν. Και τι να του πούμε; Όχι; Στον άνθρωπο που μας κράτησε στην κατηγορία και θα είναι και του χρόνου μαζί μας;».

Σύμφωνα με όσα λένε, λοιπόν, στον Πανιώνιο, ακόμα κι αν η Επιτροπή Αδειοδότησης εμμείνει στην απόφασή της και δεν δώσει αύριο άδεια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, οι «κυανέρυθροι» θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο (έχοντας κανονίσει τις οικονομικές τους οφειλές… όποιες κι αν είναι αυτές, τελικά) και θα δικαιωθούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα