Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μποροβήλος: «Έγιναν λάθη φέτος»

Για τα λάθη που οδήγησαν τον Αστέρα Τρίπολης στον υποβιβασμό μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μποροβήλος, ξεκαθαρίζοντας ότι η διοίκηση δεν θα αφήσει απροστάτευτη την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μποροβήλος στο arcadia-sports:

Για την αδειοδότηση: «Ο Αστέρας δεν επιδιώκει το κακό κανενός και διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Αυτό που ζητάμε είναι να τηρηθούν οι νόμοι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα απροστάτευτη».

Για το αν θα φτάσει ο Αστέρας στην Πολιτεία και την ΕΠΟ: «Ο Αστέρας θα προασπίσει τα συμφέροντά του, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας».

Για τα λάθη που έγιναν και έφτασε η ομάδα στον υποβιβασμό: «Λάθη έγιναν σε πολλά επίπεδα. Η διοίκηση θα βάλει κάτω τα πράγματα και θα φροντίσει να μην επαναληφθούν».

Για την επόμενη μέρα: «Αυτό που ήδη προγραμματίζουμε είναι η άμεση επάνοδός μας στη Super League. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν θα υπηρετήσουμε».

Για το αν ήταν άδικος ο υποβιβασμός: «Όταν οι βαθμοί είναι τόσο κοντά αντιλαμβάνεστε ότι μια απόφαση ενός διαιτητή ή μια ευκαιρία μπορούσε να αλλάξει καταστάσεις. Δεν λέω ότι ο Αστέρας μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά όταν οι διαφορές είναι τόσο μικρές, μια απόφαση θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση. Υπήρξαν παιχνίδια όπου αδικηθήκαμε αλλά είναι φιλοσοφία των ιδιοκτητών και της διοίκησης να αφήνουμε τον κάθε φορέα να κάνει τη δουλειά του. Όμως υπήρξαν ματς που ο Αστέρας Τρίπολης αδικήθηκε κατάφωρα και γι' αυτό το λόγο άλλωστε αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ανακοίνωση, για πρώτη φορά, γιατί ένα γκολ ακυρώθηκε ανεξήγητα».

Για το αν θα παραμείνει ο Δερμιτζάκης: «Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα γίνει ο απολογισμός και θα παρθούν οι αποφάσεις για προπονητή, παίκτες και όλα τα θέματα».

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν: «Ο Αστέρας είναι οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου με έναν υποβιβασμό. Με την οργάνωση που έχει ο Αστέρας μπορεί να συνεχίσει, προσαρμοζόμενος βέβαια στις συνθήκες της Β’ Εθνικής. Όλα είναι μέσα στη ζωή και ένας υποβιβασμός ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει η ομάδα προς το καλύτερο».

Για το αν θα παραμείνουν οι ιδιοκτήτες: «Κατηγορηματικά απαντώ ότι τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και η διοίκηση θα μείνουν ως έχουν, για να λειτουργήσουν τον Αστέρα σε καλύτερες προϋποθέσεις Έχουν γίνει λάθη σε πολλά επίπεδα, θα τα βάλουμε κάτω ώστε να μην τα ξανακάνουμε και να λειτουργήσουμε καλύτερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα