Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Έφερε Νάνι για τεχνικό διευθυντή

Είναι δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό θέλουν τεχνικό διευθυντή και αφού οι περιπτώσεις του Άκη Ζήκου και του Τάκη Φύσσα δεν προχώρησαν, οι "πράσινοι" στράφηκαν στο εξωτερικό και πάνε για το "κόλπο γκρόσο" με τον Ιταλό Νάνι.
Ο Νάνι είχε ακουστεί και πέρυσι για τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος ήδη αποτελεί παρελθόν από την Παιανία και ίσως αυτή τη φορά το "φλερτ" με τον τεχνικό διευθυντή της Μπρέσια να εξελιχθεί σε γάμο.
Στο "τριφύλλι" θεωρούν πως ο Νάνι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να θέσει σε εφαρμογή το "πρότζεκτ" που έχουν στο μυαλό τους και το οποίο προβλέπει πώληση κάποιων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή και από την άλλη φτηνές και καλές αγορές.
Άλλωστε με ανάλογο τρόπο και δεδομένη επιτυχία έχει δουλέψει ο Νάνι και στη Γουέστ Χαμ, αλλά και στην Μπρέσια με την οποία έχει τώρα συμβόλαιο και στην οποία είχε αναλάβει και για πρώτη φορά ρόλο τεχνικού διευθυντή το 1999.
Μάλιστα στον Νάνι πιστώνονται τόσο η ανέλιξη του Αντρέα Πίρλο και του Λούκα Τόνι (είχαν και οι δύο περάσει από την Μπρέσια τον καιρό που 49άχρονος Ιταλός ήταν εκεί), ενώ ανάμειξη είχε και στη μεταγραφή του Ρομπέρτο Μπάτζιο στα "λιοντάρια"! Γενικότερα έχει πολύ καλό όνομα και ισχυρές διασυνδέσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, ειδικά στην Ιταλία.
Ο Νάνι, πάντως διέψευσε το ότι είχε συνάντηση με ανθρώπους του "τριφυλλιού", πράγμα ωστόσο απολύτως λογικό αν λάβουμε υπόψη πως ακόμη δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπρέσια.
Το δεδομένο είναι πως αν στον Παναθηναϊκό θέλουν όντως τον Ιταλό πρέπει να κινηθούν γρήγορα και αποφασιστικά, καθώς ήδη έχει δεχτεί κρούσεις από έναν ιταλικό και έναν αγγλικό σύλλογο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα