Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

O Mπεος ξαναχτυπα

Χαρουμενος και γελαστος, ο προεδρος του Ολυμπιακου Βολου ,κ .Μπεος ,εδωσε υποσχεσεις καλυτερης και μεγαλυτερης ομαδας για την επομενη χρονια. Οχι οτι τωρα δεν θα δωσει τα παντα ,ακομα και για την 2η θεση,που οδηγει στο τσαμπιονς λιγκ, αλλα δεν φαινεται να επιμενει στα λογια, περι αποχωρησης του απο τον συλλογο. Ειπε δε το εξης''Ουδεις μονιμοτερος του προσωρινου",ενοωντας οτι, οσο η ομαδα θα πηγαινει καλα, αυτος θα ειναι ο καπετανιος.
Δεν σταματησε δε, ουτε στην ερωτηση ,αν θα παρει ο Πανιωνιος την ποθουμενη αδειοδοτηση. Ηταν σιγουρος, τοσο πολυ που δεν διστασε να τα βαλει με Λαρισα και Αρη, αντιστοιχα, αποκαλωντας δε τον Αρη ομαδα εξωγηινη,(να παιζει σε αλλον πλανητη!) και να μην επιβουλευονται κατι που δεν αξιζουν, ιδιαιτερα η Λαρισα ,που βαθμολογικα ειναι στις τελευταιες θεσεις..
Δεν σταματησε ουτε εκει..Αναφερθηκε και στην κοντρα του με τους Κουγια και Πατερα,και απειλησε οτι τα δικαστηρια θα παρουν φωτια...Παντα χειμαρωδης ο προεδρος του Βολου λοιπον, με τις εντυπωσεις να κατανεμονται αναλογα στους ενδιαφερομενους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα