Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Και άλλα πλαστά δελτία..?

Στη Δίκη της Δευτέρας χθες στο Blue Sky, ειπώθηκε πως η ΕΠΟ έχει βρει και άλλες ομάδες που έχουν πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες...Η εκπομπή έκανε αναφορά στην Αναγέννηση Καρδίτσας(!)από τη Β Εθνική και στους Ασπρόπυργο, Πανηλειακό, Παναιγιάλειο και Αία Σαλαμίνας από τη Γ Εθνική..! Και έπεται και συνέχεια!
Υπενθυνμίζεται πως Εθνικός, Ιωνικός, Κόρινθος και Ολυμπιακός Χερσονήσου έχουν ήδη βρεθεί με πλαστά δελτία και τους έχουν ανακληθεί οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, ενώ αναμένονται και άλλες ποινές!
Ο Αλέξης Κούγιας εν τω μεταξύ σε παρέμβασή του υποστήριξε πως η ΕΠΟ δεν μπορεί να ολοκληρώσει την έρευνα, καθώς οι υπάλληλοι των περισσότερων πόλεων που υπάρχουν και αντίστοιχες ποδοσφαιρικές ομάδες αρνούνται να συνεργαστούν και να στείλουν στοιχεία ή κωλυσιεργούν!
Το τί έχει να γίνει από δω και πέρα δεν περιφράφεται...Ένα σωρό παράγοντες, ιδίως της Football League2, τρέχουν ήδη πανικόβλητοι να καλύψουν τις λαδιές τους, πριν τους ανακαλύψει η ΕΠΟ, ενώ άλλοι απλά περιμένουν στωικά τη μοίρα τους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα