Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Πού είναι ο Πιλάβιος οέο??

Στην πιο κρίσιμη εβδομάδα για πολλές υποθέσεις που "καίνε" στο ελληνικό ποδόσφαιρο...ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος είναι απών! Ταξιδάκι στο Λονδίνο για"επαγγελματικές υποθέσεις"! Κοντεύει ήδη μια εβδομάδα που λείπει, από τότε που τον συνάντησε ο Μαχλάς τυχαία στο αεροδρόμιο! Και κάποιοι λένε...πως απλά κρύβεται για να γλυτώσει τα φλέγοντα θέματα των ημερών που θα τον στήσουν στον τοίχο!
Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος άφαντος και αυτός!Νωπές ακόμα και οι μνήμες από την καταγγελία Βοργιά: "Ο Σταθόπουλος υπήρξε αρχιλαμόγιο της παράγκας Νο1. Ας μου κάνει μήνυση και θα αποδείξω τι ακριβώς έκανε με τον Θωμά Μητρόπουλο."
Αντιπροσωπεία του Όφη που πήγε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ, το μόνο που κατάφερε ήταν να συναντηθεί με το γενικό γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου,ο οποίος φυσικά δήλωσε αναρμόδιος για οποιοδήποτε θέμα!
Όφη, Ηρακλής, Τρίκαλα ψάχνουν λοιπόν τον πρόεδρο της ΕΠΟ να δώσει απαντήσεις και λύσεις, με τις ημερομηνίες να πιέζουν, και αυτός απλά λείπει..και κάποιοι προβλέπουν πως αυτή τη βδομάδα..σίγουρα θα συνεχίσει να λείπει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα