Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Σε παραγραφή του αδικήματος ελπίζει ο Ηρακλής

Στα χνάρια του..Αχιλλέα Μπέου αναμένεται να βασίσει ο Ηρακλής την υπερασπιστική του γραμμή, στην αυριανή ένσταση που έχει καταθέσει εναντίον του ο Αστέρας Τρίπολης για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Θυμίζουμε πως ο Αχιλλέας Μπέος δικαιώθηκε στο δικαστήριο με τον Δαλούκα, γιατί είχε παραγραφεί το αδίκημα και στην ουσία μιλάμε για ενός είδους δεδικασμένο!

Έτσι και ο Ηρακλής θα υποστηρίξει πως το αδίκημα έχει παραγραφεί.Καθώς αυτό σύμφωνα με τους ανθρώπους του, λογίζεται από τον χρόνο τέλεσης του… Δηλαδή, το αδίκημα έγινε τον Ιανουάριο. Επομένως, οποιαδήποτε ομάδα που είχε έννομο συμφέρον απ’ αυτή τη διαδικασία, έπρεπε να κινήσει τις διαδικασίες όχι τώρα, που ανακοινώθηκε το θέμα αλλά μέχρι και την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου.

Το θέμα που τίθεται είναι αν το αδίκημα μετράει από το Γενάρη, όπως θέλουν να περάσουν στον Ηρακλή ή από την τελευταία φορά που έπαιξε ο Ηρακλής με τις μεταγραφές Ιανουαρίου, δηλαδή στις 17 Απριλίου στον αγώνα με την ΑΕΚ, οπότε η ένσταση του Αστέρα θα είναι εντός προθεσμίας.

Στον Ηρακλή ελπίζουν πως μπορούν με αυτό το "τρικ",της παραγραφής, να κερδίσουν την πρώτη δικαστική μάχη..Αλλά η τελική κουβέντα ανήκει στο αθλητικό δικαστήριο..Και στο αν αυτό φυσικά σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αποκρούσει τις πιέσεις εκατέρωθεν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα