Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Επιστολή Πλατανιά να μην ξεκινήσουν τα πλέι οφ στη League2!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ροντέο ετοιμάζεται να γίνει μετά τη Σούπερ Λιγκ και τη Φούτμπολ Λιγκ και η Φουτμπολ Λιγκ 2..
Αφορμή η επιστολή που έστειλε ο Πλατανιάς Χανίων στην ΕΕΠ Β' και Γ' Εθνικής, πως θα πρέπει οι τέσσερις υποψήφιες για την άνοδο ομάδες (Βύζας, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλονή, Φωκικός) να προσκομίσουν τα πιστοποιητικά ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, κάτι που θεωρείται υποχρεωτικό πριν ξεκινήσουν τα μπαράζ.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Ο ΑΟ Πλατανιάς ΠΑΕ θα ήθελε να σας προτρέψει, πριν ορίσετε τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική, να κινήσετε τη διαδικασία προσκόμισης στη διοργανώτρια αρχή πιστοποίησης φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων, από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, των ομάδων που θα λάβουν μέρος από τον Νότιο όμιλο.
Η πρότασή μας αυτή πιστεύουμε ότι αγγίζει τα όρια της υποχρέωσής σας να το κάνετε για την καθαρότητα που θέλουμε όλοι μας.

Διευκρινίζουμε ότι η πρότασή μας αυτή δεν εμπεριέχει την παραμικρή, έστω, μομφή για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ. Γίνεται, όμως, στο πλαίσιο της πλήρους καθαρότητας, που εσείς πρώτος διακήρυξατε στην αρχή του πρωταθλήματος και η ομάδα έχει έννομο συμφέρον να το ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή. Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας και αναμένουμε τις απαντήσεις σας».

Εν τω μεταξύ πληθαίνουν οι φήμες πως η ΕΠΟ γνωρίζει δύο ομάδες που δεν έχουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα στη Football League2, και πως ο Πιλάβιος θα τις αποκαλύψει εν ευθέτω χρόνο..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα