Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Γιουλ Μαβενέ: "Νονός" ο Θεοδωρίδης!

Συνέντευξη έδωσε ο Γιούλ Μαβενέ, ο Γάλλος αμυντικός που αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και εντύπωση έκανε ο χαρακτηρισμός για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Πέτρο Θεοδωρίδη!
Μέρος από τη συνέντευξη:

« Τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι μοιάζουν να βαριούνται αρκετά- υπήρχαν ποδοσφαιριστές που πήγαιναν στην προπόνηση κατευθείαν από την παραλία ή την πισίνα. Αναρωτιόσουν γιατί μερικά τοπικά μαγαζιά ήταν κλειστά και στη συνέχεια μάθαινες πως απλά ο ιδιοκτήτης το είχε «σκάσει» δυο ώρες για να πιει καφέ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για την συμπεριφορά του προέδρου της ομάδας, Πέτρου Θεοδωρίδη. Ο πρόεδρος της ομάδας (σ.σ. Θεοδωρίδης) ήταν ωραίος τύπος, κάτι σαν ένα είδος… Νονού και πολύ γενναιόδωρος. Πληρωνόμαστε στην ώρα μας, το πολύ να καθυστερούσαν δύο εβδομάδες. Δυστυχώς, η κατάσταση δεν εξελίχθηκε καλά για εμάς στον αγωνιστικό και όταν ήταν φανερό πως πλέον δεν είχαμε ελπίδες παραμονής, στη διοίκηση αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών για να μειώσουν τις ζημιές."

Εν των μεταξύ στις Σέρρες, συνεχίζονται οι επαφές του "νονού", κατά Μαβενέ, με τον Κούτλα για την πιθανή αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα επισήμως..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα