Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Αντιεισαγγελέα επιστράτευσε ο Πιλάβιος για τα πλαστά

Ενώιπον του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου κατέθεσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος και για το θέμα των απειλών της ζωής του που έχει δεχθεί και για τις πλαστές ενημερότητες.
Οι ομάδες που ερευνώνται για τα πλαστά έγγραφα ανέρχονται στις 21 (δεν έχουν απαντήσει ακόμα οι ΔΟΥ και το ΙΚΑ αν έχουν γνήσια έγγραφα).Παρατηρείται μάλιστα τεράστια κωλυσιεργεία από τις αρμόδιες ΔΟΥ και ΙΚΑ, που καθυστερούν εσκεμμένα να στείλουν τα απαιτούμενα έγγραφα και για αυτό ο Πιλάβιος ζήτησε την βοήθεια του αντιεισαγγελέα ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία..Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα δικηγόρων πίσω από την υπόθεση των πλαστών ενημεροτήτων που έχει "εξυπηρετήσει" πολλές ομάδες..

Στη συνάντηση με τον Μπιτσαξή ο Σοφοκλής Πιλάβιος ξεκαθάρισε ότι η αναστολή λειτουργίας δεν σημαίνει παραγραφή των πλαστών ενημεροτήτων, ενώ αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων, λέγεται από την ΕΠΟ ότι ζητήθηκε από τον κ. Πιλάβιο διαφάνεια, δηλαδή όλοι οι φάκελοι στη δημοσιότητα και αυτός απάντησε στον κ. Μπιτσαξή ότι δεν έχει αντίρρηση αν συμφωνήσουν οι ομάδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα