Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Δόξα Δράμας και Πιερικός στη λίστα με τις παράνομες μεταγραφές!

11 ομάδες κλήθηκαν ενώπιον της ΕΙΜ για την υπόθεση των ενημεροτήτων. Η έκπληξη αφορούσε στα ονόματα του Πειρικού και της Δόξας Δράμας που είχαν μείνει "έξω" από το χορό των δημοσιευμάτων!

Οι ομάδες που κλήθηκαν είναι οι εξής: Εθνικός Φιλιππιάδας, ΠΑΟ Ρουφ, Καλλονή, Ηλιούπολη, Πιερικός, Δόξα Δράμας, Φωκικός, Πόντιοι Κατερίνης, Αναγέννηση Επανωμής, Βέροια, Παναχαϊκή.

Πληροφορίες από την Κατερίνη πάντως αναφέρουν πως η υπόθεση αφορά την μεταγραφή δύο ερασιτεχνών που έγιναν με μία μέρα καθυστέρηση από τη λήξη της ενημερότητας και με αυθύνη της ΕΠΟ, οπότε είναισόγουροι για δικαίωση και δεν ανησυχούν..Και κάτι παρεμφερές συνέβη και με τη Δόξα.

Σημειωτέον όμως πως οι ομάδες κλήθηκαν για διαφορετικούς λόγους (μη έγκυρη ασφαλιστική ή φορολογική ενημερότητα, μη κατάθεση ασφαλιστικής ή φορολογικής ενημερότητας, πραγματοποίηση μετεγγραφών πριν από την έναρξη ή μετά τη λήξη ασφαλιστικής ή φορολογικής ενημερότητας)

Όπερ σημαίνει πως κάποιες αναμένεται να τη γλιτώσουν απλά με ανάκληση μεταγραφών και πρόστιμο! Μόνο οι ομάδες που κατηγορούνται για πλαστογραφία απειλούνται με υπόβιβασμό. Αυτές οι ομάδες σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις είναι οι Eθνικός, Iωνικός, Aναγέννηση Kαρδίτσας, Xερσόνησος, Kόρινθος, Παναιγιάλειος, Aσπρόπυργος, Πανηλειακός, Aίας Σαλαμίνας, Παναχαϊκή, Βέροια!

Στον αέρα φυσικά βρίσκονται πλέι οφ και πλέι άουτ!

Το πλήρωμα του blog πάντως επισημαίνει για ακόμη μια φορά πως: Παράνομες μεταγραφές, που αγωνίστηκαν σε αγώνες πρωταθλήματος, σημαίνει διαστρέβλωση των αγώνων και της βαθμολογίας. Η βαθμολογία ουσιαστικά είναι πλαστή, αφού προήλθε από παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν! Περιπτώσεις σαν του Πειρικού φυσικά και να την γλιτώσουν μόνο με πρόστιμο, αυτές όμως είναι ελάχιστες.
Και θα είναι άδικο να υποβιβαστούν μόνο όσοι έχουν διαπράξει πλαστογραφίες. Παράνομες μεταγραφές σημαίνει παράνομο πρωτάθλημα. Αφού επιδιώκεις την αξιοκρατία, είτε όλοι υποβιβασμό ή τίποτα κύριε Πιλάβιε.

Αν και αυτή που φταίει πριν και πάνω από όλα είναι η ίδια η ΕΠΟ..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα