Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ιωνικός: Και ομάδες Σούπερ Λιγκ έχουν πλαστά και αποσιωπούνται!

Έξω από τα δόντια η ανακοίνωση του Χρήστου Κανελλάκη του Ιωνικού..Κατηγορεί ευθέως της ΕΠΟ, πως γνωρίζει πως και ομάδες της Σούπερ Λιγκ, τέσσερις τουλάχιστον, έχουν πλαστές ενημερότητες και τις κρύβει! Στρέφεται εναντίον του κ.Κουρίδη και αναφερεται σε σύσταση συμμορίας με σκοπό το κέρδος!

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
"Οι ποινικές διώξεις ακούγεται ότι δεν συμφωνούν με τις αθλητικές διώξεις. Οι ομάδες είναι διαφορετικές και υπάρχουν όπως λέγεται και τέσσερις ομάδας από τη Σούπερ Λιγκ των οποίων το φάκελο τους τον πήρε στα χέρια του ο γνωστός αρεοπαγίτης δικαστής που τυχαία συνδέεται με το ποδόσφαιρο σε πρώτο βαθμό συγγένειας, αφού ο αδερφός του έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ πρόσφατα προτάθηκε και για πρόεδρος της Λίγκας. Βλέπουμε εντέχνως να αποκρύπτεται η εικόνα της Α' Εθνικής, ενώ διοχετεύετε στον Τύπο όλες τις ομάδες Football League και Football League 2. Καλό είναι να μας πει η ΕΠΟ ποιες είναι και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και να διώξει τα σύννεφα!

Αν συνεχιστεί αυτό μέσα στην εβδομάδα θα αναγκαστούμε να κάνουμε αγωγές για παράβαση καθήκοντος της Ομοσπονδίας και των υπαλλήλων της, έχοντας σύσταση συμμορίας με σκοπό το κέρδος! Δόλια συμπεριφορά είναι όταν έχει εκδώσει κάτι κάποιος μόνος του όπως μία αστυνομική ταυτότητα και όχι δελτία που εσείς εκδόσατε και αποστείλατε πάντα με βάση τις επιβλέψεις του κ. Κουρίδη που ήταν προϊστάμενος του κ. Καραγκιόζη. Ο κ. Κουρίδης δεν ήξερε τίποτα και έχουμε φτάσει αισίως στις 21 ομάδες και αποκρύπτονται εντέχνως οι ομάδες Α' Εθνικής για τους δικούς σας λόγους και φωτογραφίζεται μόνο τον Ηρακλή. Η ΕΠΟ για τους κ.κ Κουρίδη και Καραγκιόζη άσκησε ποινικές διώξεις μιας και ήτανε οι υπεύθυνοι; Ταλαιπωρείτε τις ομάδες γι' αυτά που δημιουργήσατε.

Η ΠΑΕ Ιωνικός μέσω των μετόχων της θα αναγκαστεί να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για δυσφήμιση και διαφυγόντα κέρδη, ενώ πλέον θα πρέπει ανοιχτά να στείλουμε στην ποινική δικαιοσύνη τους υπεύθυνους του τμήματος μεταγραφών αφού δεν τους στείλατε εσείς και αφού δεν τους κάλεσε κάποιος εισαγγελέας αυτεπάγγελτα! Μάλλον θα βιαζόταν κάποιος κάπου κάποτε να "εξαφανίσει" κανένα φάκελο ομάδων Σούπερ Λιγκ, για να μην μεγαλώσει το σκάνδαλο! Καιρός να ανοιχτούν οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων και τα τηλέφωνα αυτών!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα