Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πιλάβιος:Εμείς θα αποφασίσουμε για Όφη, όχι η Ουέφα

Διάφορες τοποθετήσεις έκανε χθες στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος..
Σχετικά με την υπόθεση των αδειοδοτήσεων ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε πως η επίσκεψη της Ουέφα έχει βοηθητικό χαρακτήρα και η ΕΠΟ θα πάρει τις αποφάσεις..
"Δεν πρόκειται να πάρει απόφαση η UEFA. Θα βγάλει ένα πόρισμα που θα είναι εσωτερικό και εξασφαλίζει στο έπακρο την εμπιστευτικότητα. Η παρουσία των ανθρώπων της UEFA και της εταιρίας Price Waterhouse Cooper, που είναι ο αποκλειστικός της συνεργάτης στα θέματα της αδειοδότησης σε όλες τις Ομοσπονδίες μέλη της, και της οποίας εταιρείας το κύρος και η αξιοπιστία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, εξασφαλίζουν στο έπακρο το εμπιστευτικό και αδιάβλητο της διαδικασίας".
Για το θέμα των πλαστών πως"..έχουμε στα χέρια μας όλα τα στοιχεία από τον κ.Κανελλόπουλο και τις επόμενες μέρες θα βγει η απόφαση, οι αρμόδιοι θα διωχθούν και ποινικά",
ενώ για την προσφυγή του Όφη:"Υπάρχει κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών και του αυτοδιοίκητου. Η παραβίαση του αυτοδιοίκητου θίγει θεμελιώδεις κανόνες που έχει επιβάλει η FIFA, οι οποίοι είναι και σαφείς και αδιαπραγμάτευτοι, από τη διεθνή ποδοσφαιρική οικογένεια. Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αφορά μόνο την ΕΠΟ, αλλά σε πρώτο βαθμό την Football League, η οποία δεν μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία και να προχωρήσει στη διεξαγωγή των play off, όπως επίσης την Super League που αναμένει να υποδεχτεί τα νέα μέλη της για το πρωτάθλημα της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα