Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τί θα γίνει με Ηλιούπολη?

Ιδιάζουσα περίπτωση είναι αυτή της Ηλιούπολης..Η ομάδα της Αττικής λέγεται πως δεν έδωσε καν ασφαλιστικά και φορολογική ενημερότητα τον Ιανουάριο στην αρμόδια επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ..Ανεπιβεβαίωτες φήμες, που η εγκυρότητά τους δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, λένε πως έγγραφα δόθηκαν, μη αυθεντικά, αλλά ένα"πουλάκι"τα αφαίρεσε από το φάκελο..
Γεγονός είναι πάντως πως και η Ηλιούπολη παρανόμως έκανε μεταγραφές τον Ιανουάριο και αναμένεται ανάκληση των δελτίων αυτών..
Τώρα αν δεν αποδειχθεί πλαστογραφία ή "δόλια έκδοση δελτίων", το πιθανότερο η αθηναϊκή ΠΑΕ να γλιτώσει με πρόστιμο, την ώρα που Εθνικός, Ιωνικός και Αναγέννηση δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό ακόμα και ύστερα από τις εφέσεις..
Φήμες λένε επίσης πως και η Βέροια θα την γλιτώσει με πρόστιμο, καθώς δεν θα αποδειχθεί πλαστογράφηση εγγράφων..
Στη Φούτμπολ Λιγκ 2, πλην Φωκικού που είναι"καθαρός", η κατάσταση είναι πιο συγκεχυμένη και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις καθώς δεν έχουν διαρρεύσει επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με το ποιες ομάδες θα τιμωρηθούν για πλαστογραφία με υποβιβασμό και ποιες με απλό πρόστιμο...Τα μεγάλα φαβορί πάντως για υποβιβασμό λόγω πλαστογραφίας είναι Αίας Σαλαμίνας, Παναιγιάλειος και Ασπρόπυργος..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα