Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ανατροπή:Στα πλέι οφ ΌΦΗ, Τρίκαλα!

Και εγένετο φως για Όφη και Τρίκαλα! Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η Ουέφα θα πει την άλλη εβδομάδα στην ΕΠΟ πως Όφη και Τρίκαλα πρέπει να συμμετάσχουν κανονικά στα πλέι οφ!
Ο γενικός γραμματέας της Ουέφα είχε συνάντηση με Πιλάβιο και Μπιτσαξή και ανέφερε πως τα κριτήρια αδειοδότησης που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα για τις ομάδες της Β’ Εθνικής που διεκδικούν την άνοδο, είναι πάρα πολύ αυστηρά, σε βαθμό που δύσκολα τα συναντάς σε δεύτερη κατηγορία άλλη ευρωπαϊκής χώρας. Επεσήμανε, μάλιστα, πως θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ελαστικότητα και απαραιτήτως μια μεταβατική περίοδο ώστε σταδιακά να πληρούν τα κριτήρια που ισχύουν για τη Σούπερ Λίγκα.
Εκτός απροόπτου, δεν θα ισχύσει λοιπόν για φέτος η αδειοδότηση για τη Β Εθνική!

Αν ισχύσει αυτό το σενάριο, πρόκειται ασφαλώς για μια ξεφτίλα της ΕΠΟ, που ταλαιπώρησε επί μήνες τους έλληνες φιλάθλους, για ένα θέμα που ώς φαίνεται δεν είχε καν τις βάσεις και την ενημέρωση ώστε να πράξει το ορθό...και προφανώς μπαίνουν στους φιλάθλους ιδέες για ιδιοτελείς σκοπούς για όφελος συγκεκειμένων ομάδων πίσω από την εμμονή της ΕΠΟ να μην επιτρέπει σε Όφη και Τρίκαλα να συμμετέχουν στα πλέι οφ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα