Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τσακογιάννης 3: Στημένοι αγώνες

Σε πλήθος στημένων αγώνων μεσολάβησε ο Τσακογιάννης.

Επιγραμματικά:
- Καλλιθέα-Ηλιούπολη 1-1. Ο Τσακογιάννης αναφέρει στον αρχηγό της ομάδας του Μιχαλη Νικολόπουλο και στον πρόεδρο Γιώργο Χάλκο, πως ο αγώνας με την Καλλιθέα είναι "δικός τους". Ο Τσακογιάννης αναφέρι πως έχουν πιάσει και ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας και ο διαιτητής Σφήκας είναι μιλημένος να ευνοήσει την Ηλιούπολη.

-Ηλιούπολη-Ιωνικός 0-2. Τσακογιάννης και Κανελλάκης κάνουν λόγο πώς θα στοιχηματίσουν στο παιχνίδι.Ο Τσακογιάννης αναφέρει πως θα προσπαθήσει να πιάσει μερικούς παίχτες του Ιωνικού και μεταξύ αυτών τον Άλβες. Ο Τσακογιάννης έχει διαφορές με τον Χαραλαμπίδη και κανονίζει να τον χτυπήσουν στο γήπεδο. Τελικά η Ηλιούπολη χάνει το παιχνίδι με τον Τσακογιάννη να απορεί "πώς έγινε, αφού τα είχε κανονίσει όλα"

-Ιωνικός-Πανθρακικός 0-2. Ο Τσακογιάννης αναφέρει πως ο Ιωνικός δωροδοκήθηκε με το ποσό των 20000 Ευρώ για να δώσει το παιχνίδι στην ομάδα της Κομοτηνής.

-Διαγόρας-Ηλιούπολη 1-2. Ο Τσακογιάννης αναφέρει ότι μίλησε με το διαιτητή Σέγκο, ο οποίος είπε πως θα βοηθήσει την Ηλιούπολη. Ο Νικολόπουλος του λέει πως θα πιάσει τον Πουλόπουλο του Διαγόρα ώστε να χάσει ο Διαγόρας αλλά και ο προπονητής του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης θα δώσει τον αγώνα. Ο Τσακογιάννης επικοινωνεί με τον Χρυσοχοϊδη και αναφέρει πως πρέπει ο Διαγπόρας να δώσει το παιχνίδι όπως το έδωσε η Ηλιούπολη στον α' γύρο (Ηλιούπολη-Διαγόρας 1-2).Παρά τις αντιδρασεις παιχτών του Διαγόρα, οι παίχτες του αφήνουν την Ηλιούπολη να κερδίσει.

Αετός Σκύδρας-Δόξα Κρανούλας 1-0. Ο Τσακογιάννης βρίσκεται με 3 λάπτοπ στο γήπεδο και συνομιλεί με διαφόρους ώστε να στηθεί ο αγώνας.

-Τρίκαλα-Ηλιούπολη 4-0. Ο Τσακογιάννης προσπαθεί να στήσει τον αγώνα με διάφορους τρόπους, ομως πληροφορείται πως ο αγώνας μάλλον έχει στηθεί από άλλους για over. Ακούγονται τα ονόματα του Γιάννη Κομπότη και του παίχτη της Ηλιούπολης Θάνου που πιθανόν το έχουν παίξει στοίχημα για νίκη των Τρικάλων.

-Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4. Ο Τσακογιάννης με τον ποδοσφαιριστή Νικολόπουλο συζητούν για άσο ημίχρονο διπλό τελικό στον αγώνα. Ο Τσακογιάννης έχει μιλήσει με τους Rebels της Ηλιούπολης και τους ενημέρωσε πως θα χάσουν τον αγώνα επειδή τον θέλει ο Κομπότης του Λεβαδειακού.

-Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννενα 0-0. Ο Τσακογιάννης μιλάει με Κανελλάκη ο οποίος του λέει πως θα μιλήσει με Σκούφαλη, Κώτσιο ώστε ο Ιωνικός να πάρει έστω ένα βαθμό από αυτό το ματς.

-Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα 0-0. Ο Κανελλάκης λέει πως ο Αγροτικός πήρε χρήματα ώστε να έρθει ισοπαλία το εν λόγω ματς.

-Διαγόρας-Πιερικός 3-0. Ο Κανελλάκης λέει στον Τσακογιάννη πως ο Πιερικός ήθελε το ματς και έστειλε επιταγή στον Διαγόρα αλλά ο Διαγόρας ήθελε μετρητά και η συμφωνία χάλασε και"χτύπησε"το παιχνίδι.

-Θρασύβουλος-Ηλιούπολη 1-1. Ο Τσακογιάννης ομολογεί πως είχε τη βοήθεια των διαιτητων προκειμένου να πάρει το βαθμό και λέει σε έναν Αντώνη να τους ανταμείψει.Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος.

-Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 0-2. O Τσακογιάννης μιλάει με τον πρόεδρο της Ηλιούπολης Χάλκο, ο οποίος του λέει πως συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δόξας Δράμας Αθανάσιο Σάμιο, ο οποίος όμως αρνήθηκε να δώσει το ματς.Ωστόσο, ο Σάμιος δέχθηκε στο ημίχρονο του αγώνα, να πλησιάσουν 2-3 παίχτες της Ηλιούπολης τους αντίπαλους παίχτες, μήπως τους «δώσουν» τον αγώνα, και ο Νικολόπουολος αναλαμβάνει αυτόν το ρόλο του μεσολαβητή.

-Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 1-2.O Τσακογιάννης συναντιέται μυστικά με τον πρόεδρο του Αστέρα Aδαμάκη Bασίλειο και του παρέχει βοήθεια, δίνοντάς του επιταγές με αντάλλαγμα ο Εθνικός Αστέρας να γίνει «αδελφό» σωματείο. Σε φίλο του ο Τσακογιάννης λέει πως ο Αστέρας έιναι πλέον δικός του. Ο Τσακογιάννης μιλάει με τον πρώην προπονητή του Αστέρα τον Παντέλη, ο οποίος τον ενημερώνει πως εύκολα μπορεί να κερδίσει η Ηλιούπολη γιατί οι παίχτες του Αστέρα είναι απλήρωτοι.Ο Παντέλης του λέει πως εύκολα μπορούν να προσεγγίσουν τον Χανιώτη ενώ του δίνει και τηλέφωνα άλλων ποδοσφαιριστών. Ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αστέρα με το μικρό Κώστας λέει στο φίλο του Τσακογιάννη Αρφάνη ότι θα χάσουν επίτηδες, απλά να μη χάσουν με πολλά γκολ διαφορά.Ο Τσακογιάννης δίνει στον Αδαμάκη επιταγή 15000 Ευρώ.

-Ηλιούπολη-Όφη 1-2.O Τσακογιάννης έχει πολλές επικοινωνίες με διάφορα άτομα, προκειμένου να εξασφαλίσει «εξωαγωνιστικά» τη νίκη της ομάδας του σε βάρος του OΦH. Ωστόσο, προέκυψε ότι ο Νύχταρης Hρακλής, ο οποίος είναι αφανής Πρόεδρος της ομάδας του O.Φ.H. δωροδόκησε με απροσδιόριστο χρηματικό ποσό,πάνω από 50000 Ευρώ προκειμένου να χάσει η Ηλιούπολη.

-Παναιτωλικός-Ιωνικός 4-0. Ο Τσακογιάννης μιλάει με τον Κανελλάκη και ο δεύτερος του λέει πως στοιχημάτισε 40000 Ευρώ στην ήττα του ιωνικού και αν μπορούσε θα στοιχημάτιζε 200000 Ευρώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα