Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Είπε, είπε..και τίποτα δεν είπε!

Στην εκπομπή "Δίκη" του Blue Sky μίλησε χθες ο Σοφοκλής Πιλάβιος..Και όσοι περίμεναν να βγουν λαβράκια από αυτή την ομιλία, μάλλον έμειναν απογοητευμένοι γιατί ο Πιλάβιος αρκέστηκε στις γνωστές γενικολογίες του χωρίς να δώσει ουσιαστικές απαντησεις στα φλέγοντα ερωτήματα...

Όταν του είπε ο Κ.Θωμαϊδης, πως στην Τουρκία που ταλανίζεται και αυτή από σκάνδαλο για τα στημένα, έχει έρθει χαρτί από την Ουέφα που απαγορεύει τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε Φενέρ και Τραμπζονσπορ, ο Πιλάβιος είπε πως έχει έρθει αντίστοιχο χαρτί και στην ΕΠΟ, αλλά δεν έχει δει τί γράφει..!!

Ο Πιλάβιος δήλωσε άγνοια για τη συνεδρίαση της ΕΕΑ για τη συγχώνευση Καβάλας και Ηρακλή: «Δεν γνωρίζω ότι αύριο έχει συνεδρίαση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της Καβάλας και του Ηρακλή».

Σε ερώτηση για το αν εμπιστεύεται τα αθλητικά δικαστήρια της ΕΠΟ, απάντησε: «Δεν μου επιστρέπεται να μιλήσω».

Για τις πλαστογραφίες, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης».

Γιατο θέμα του Όφη και των αυστηρών κριτηρίων για τις αδειοδοτήσεις, τόνισε: «Πήγα να αποτρέψω αυτά τα αυστηρά κριτήρια και στο ΔΣ και σε συνέντευξη Τύπου που έδωσα, αλλά δεν τα κατάφερα. Οταν ένας συνεταιρισμός αποφασίζει κάτι, πρέπει να το σεβαστείς».

Για τα play offs, είπε: «Ελπίζω να γίνουν. Για μένα πρέπει να γίνουν. Έστω και τον Οκτώβριο».

Για τον Ηρακλή και τον Αστέρα Τρίπολης: "Δίνετε σημασία σε κάτι που είπε κάποιος να μείνει ο Αστέρας, να πέσει ο Ηρακλής; Το τι λέγεται είναι το 1/500 από αυτό που ακούνε τα αυτιά μας κάθε μέρα. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι πιθανόν ποδοσφαιριστές ή προπονητές, πλούτισαν και αυτόν τον πλουτισμό τον έφεραν στο ποδόσφαιρο. Αλλά θα ήθελα να μάθω που πήγαν τα λεφτά. Εντάξει, ο Αστέρας έμεινε, ο Ηρακλής έπεσε. Το θέμα είναι, τα χρήματα; Αυτοί που τα έχασαν, αυτοί που τα κέρδισαν;"

Τα άλλα λιγότερης σημασίας που είπε ο Πιλάβιος, δεν τα αναφέρουμε καν..Και όποιος "διαφωτίστηκε" και έβγαλε ξεκάθαρα συμπεράσματα από τα λεγόμενα Πιλάβιου, παρακαλείται να ενημερώσει τη στήλη..Γιατί "όλο μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτα" ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ χθες..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα