Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Δικαιοσύνη στην Τουρκία και στην Ελλάδα

Σιδηροδέσμιος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσέ Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος κατηγορείται για τα στημενα παιχνίδια στη γείτονα Τουρκία...
Η Δικαιοσύνη στην Τουρκία φαίνεται πως λειτουργεί με ταχύτερους ρυθμούς, και χωρίς καν τις αποδείξεις που έχουν οι ελληνικές αρχές με τηλεφωνικές συνομιλίες..Εκτός απροόπτου η Φενέρμπαχτσέ θα χάσει το πρωτάθλημα, ενώ και άλλες ομάδες όπως η Σίβασπορ, η Εσκεσίχεσπορ και η Τραμπζονσπορ όπως φαίνεται θα υποβιβαστούν..

Στην Ελλάδα..? Περιμένουμε τάχα ακόμα το πορισμα του αθλητικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου..Ο οποίος φαίνεται πως τα γυρίζει τελευταία και δηλώνει πως "οι διώξεις έγιναν με ενδείξεις, οι ενοχή όπως θα αποδειχθεί με αποδείξεις!" Όλες αυτές οι συνομιλίες δεν αναλογούν σε επαρκείς αποδείξεις, ερωτά η κοινή γνώμη?
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μεγάλα ψάρια (π.χ.Ολυμπιακός)δεν θα υποστούν ουδεμία κύρωση για τα στημένα, αντε καμιά τιμωρία μικρού βεληνεκούς στον Βαγγέλη Μαρινάκη..
Θα την πληρώσουν κάποιοι μικρότεροι όπως φαίνεται (Βόλος, Καβάλα, Ηλιούπολη), μόνο και μόνο για να μην "θιγεί το περί δικαίου αίσθημα του κόσμου", και για να πειστούμε όλοι μας πως η δικαιοσύνη στην Ελλάδα λειτουργεί..Τους μεγάλους όμως θα τους περάσουν λάδι.

Οι Τούρκοι δεν θα χαριστούν σε κανέναν και θα τιμωρήσουν όλους τους εμπλεκόμενους. Οι Έλληνες θα τιμωρήσουν...κάποιους επιλεκτικά.

Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι τελικά και ποιοι όχι...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα