Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Κλειστή η πόρτα των φυλακών για Μπέο

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του, αίτηση αποφυλάκισης, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τον 9 τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια, Γιώργο Κασσίμη.
Ο Αχιλλέας Μπέος που είχε κριθεί προφυλακιστέος στις 27 Ιουνίου, επικαλέστηκε θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και τη βλάβη που έχει υποστεί η σύζυγος και τα παιδιά του από τον εγκλεισμό του στη φυλακή.
Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Πρόσφατα σε συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατείται, υποστήριξε:
«Θέλω να ρωτήσω κάτι. Πού είναι τα λεφτά; Πού είναι ο πλουτισμός; Ας τα βρουν πρώτα και μετά ας πάρουν αποφάσεις. Τα ψάχνουν ακόμη, αλλά φυλακίζουν έναν άνθρωπο μέχρι να τα βρουν… Βρείτε τα πρώτα και βάλτε με φυλακή μετά. Τι φοβούνται; Πατέρας πέντε παιδιών είμαι και με προβλήματα υγείας που έχουν αυξηθεί. Αλλά και οι κριτές κρίνονται.
Τι να πω. Δεν πίστευα ότι θα συνέβαιναν αυτά σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να υπάρχουν λογικές που καταλύουν το Σύνταγμα. Πού βασίζονται; Σε διαλόγους; Για παράδειγμα εγώ μπορώ να πω ότι θα πάω να ληστέψω την τράπεζα. Μπορώ να καταδικαστώ για αυτό; Έχει χαθεί κάθε νομική λογική. Ρωτήστε τους νομικούς. Δεν στέκουν πουθενά αυτά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα