Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Αποβολή σοκ των Τρικάλων από το πρωτάθλημα..

Το έκανε το θαύμα του πάλι το παρεάκι της ΕΠΟ.. Και τα Τρικαλα αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής! Δεν πρόκειται για υποβιβασμό, απλά για αποβολή για φέτος και όπως λένε κάποιοι, μια ωραιότατη μεθόδευση ώστε να αποβάλλουν τα Τρίκαλα από τα πλέι οφ.. Τον Όφη δεν βρήκαν τρόπο να τον καθαρίσουν, τα Τρίκαλα δεν την γλίτωσαν όμως...Στα πλέι οφ πλέον θα μπει ο Διαγόρας (και με Χρυσοχοϊδη ακόμα πρόεδρο στους ροδίτες, πάλι..πλειοδοσία θα γίνει!)

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τις πειθαρχικές ποινές α)την αποβολή της από το Πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου αυτή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κατάταξης και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής σαράντα πέντε (45.000) ευρώ.

Στα Τρίκαλα ο Πλεξίδας είναι έξαλλος..«Είναι ένα στημένο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα θα κάνουν μηνύσεις σε όλα τα μέλη της Επιτροπής που έχουν παραβεί τη Δικαιοσύνη. Πήραν το μαχαίρι και έσφαξαν. Θα μηνύσουμε τον πρόεδρο της Football League και θα κάνουμε έφεση.Θα πάμε στον Άρειο Πάγο, στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, θα πάμε παντού. Να τα ξεχάσει αυτά ο κύριος Πιλάβιος. Εδώ δεν είναι Super League να επικυρώνουν τη βαθμολογία με το έτσι θέλω. Εδώ ο Κουρίδης φεύγει και είπε ότι το κάνει για να μην πάνε οι άλλοι φυλακή. Είναι κοροϊδία όλα αυτά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα