Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Πανόπουλος: Η ΕΠΟ μας έχει κουφάνει!

Συνέντευξη στο Νοvasport FM έδωσε ο πρόεδρος της Σκόντα Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος, μιλώντας για την πρότασή του για τις 20 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και για τις αποφάσεις της ΕΠΟ, που όπως είπε, έχουν "κουφάνει" κόσμο! Επίσης είπε πως όλοι φέρεσαν πάμπερς μόλις ο Όφη πήγε στα πολιτικά δικαστήρια!
Αναλυτικότερα ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

Για τις ευθύνες της ΕΠΟ για το ποδόσφαιρο: « Υπάρχει η εποπτεύουσα αρχή, η ΕΠΟ που έχει την ευθύνη. Οι ομάδες έκαναν λάθη, όμως η ΕΠΟ θα έπρεπε να τις ελέγξει. Δεν μπορούμε να πυροβολούμε τον πιανίστα. Εντάξει, είναι άσχημος και παίζει κακό πιάνο, αλλά δεν φταίει για ό,τι γίνεται στο ποδόσφαιρο η Σούπερ Λίγκα. Κάποιες ομάδες έπρεπε να είχαν υποβιβαστεί επειδή είχαν πλαστές ενημερότητες. Αυτό όμως έπρεπε να έχει γίνει τον Ιανουάριο από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Η ΕΠΟ έχει τεράστια ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Λίγκα δεν προήλθε από παρθενογένεση. Όμως έχει κάνει και κάποια σωστά πράγματα, όπως η οικονομική εξυγίανση, με τις ομάδες να δικαιολογούν τα χρήματα που λαμβάνουν. Όλοι φόρεσαν πάμπερς μόλις ο ΟΦΗ είπε ότι θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και αμέσως τον δικαιώσανε. Το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ είναι κατά το δοκούν;»

«Όλα ήταν καλά μέχρι πριν από 1,5 χρόνο. Από τη στιγμή που ο Κόκκαλης έφυγε από τη Σούπερ Λίγκα από τον Ολυμπιακό και ο Βαρδινογιάννης από ό,τι αντιλαμβάνομαι φεύγει από τον Παναθηναϊκό, υπάρχει ένα τεράστιο κενό.

Για την πρόταση της Ξάνθης για 20 ομάδες στο πρωτάθλημα: "Οποιεσδήποτε ομάδες καταδικαστούν, όχι μόνο αυτές, αλλά και ο κόσμος θα έχει πολλά ερωτηματικά αν σωστά αυτές κατέβηκαν κατηγορία. Όπως και γι’ αυτές που ανέβηκαν. Κι αυτό γιατί υπήρξαν πολλές παραλήψεις. Για να μην υπάρχει όλο αυτό το μπάχαλο, για το οποίο είμαστε υπεύθυνοι όλοι εμείς, θα ήταν καλό να έχουμε 20 ομάδες."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα