Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Βόλος: Πατέρας και Ψωμιάδης οι παραγκάρχες!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιάννης Τόρης, ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα δύο απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, στις οποίες δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στη δικογραφία..Κατήγγειλε ουσιαστικά πως παραγκάρχες ήτανοι Ψωμιάδης και Πατέρας και όχι ο Αχιλλέας Μπέος!
Πρόκειται για μια συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με άγνωστο πρόσωπο που ο Μάκης αναφρόταν πως διαιτητής πρέπει "οπωσδήποτε να παίξει Ξάνθη αλλιώς τον γ..σε", ενώ η δεύτερη αφορά συνομιλία του Ψωμιάδη με το Νίκο Πατέρα, με τον πρώτο να λέει στον δεύτερο να κερδίσει οπωσδήπτε τον Ολυμπιακό Βόλου (Σ.Σ.3-2 τελικό σκορ).

Η ανακοίνσωη του Ολυμπιακού Βόλου:
"Ύστερα από όλα αυτά, θέτουμε τα εξής ερωτήματα στους αρμόδιους φορείς και περιμένουμε πλέον μαζί με το σύνολο του φίλαθλου κόσμου τις απαντήσεις.

Πρώτον, πως είναι δυνατόν οι κ.κ. Πατέρας και Ψωμιάδης με εντολές τους να ορίζουν διαιτητές που μπορούν να ελέγχουν στους αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου ώστε να μας θέσουν εκτός Ευρώπης, προς όφελος φυσικά φιλικά προσκείμενης ομάδας του κ. Πατέρα και την ίδια στιγμή ο κ. Αχιλλέας Μπέος να φέρεται ως «παραγκάρχης» και αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης; Μήπως κάτι δεν κολλάει σε αυτό το σενάριο;

Δεύτερον, μήπως ο πραγματικός παραγκάρχης είναι άλλος, όπως καταφανέστατα προκύπτει από τις πιο πάνω συνομιλίες, οι οποίες περιέργως δεν έχουν αξιολογηθεί αναλόγως; Και πως είναι δυνατόν το συγκεκριμένο πρόσωπο να μην έχει καν κληθεί από την αρμόδιο εισαγγελέα και από την πειθαρχική επιτροπή για τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, μέχρι και σήμερα;"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα