Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Φήμες για υποβιβασμό Τρίπολης, Κέρκυρας...

Χτεσινές φήμες φέρνουνε τον δρόμο του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Β Εθνική να ακολουθούν και Αστέρας Τρίπολης και Κέρκυρα!
Και αυτό γιατί οι παράγοντες των δύο ομάδων κατηγορούνται για δωροδοκία...

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εξέδρα, ο Αστέρας εμφανίζεται στα ύποπτα ματς της UEFA (νίκη με τον Πανθρακικό 3-1) και το σύστημα ΣΑΣΑ (Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης) τον καταγράφει ως «διεφθαρμένο». Και οι Μπάκος, Μποροβήλος κατηγορούνται για δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος..

Η Κέρκυρα επίσης εμφανίζεται στο σύστημα ΣΑΣΑ, στην ήττα από την Καστοριά στο γήπεδό της με 2-1 και ο αγώνας αυτός χαρακτηρίστηκε «διεφθαρμένος». Ο πρόεδρος των Φαιάκων Γιώργος Λυμπάντσης και ο πρώην ιδιοκτήτης Σπύρος Καλογιάννης κατηγορούνται επίσης για για δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος...

Είναι γνωστό, όσο και αν δεν αναφέρεται ευρέως, πως τα στημένα παιχνίδια και οι ομάδες που εμπλέκονται σε αυτό είναι πάρα πολλά...Και πως οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα είναι τα "εξιλαστήρια θύματα" απλώς..
Αν υπήρχε δικαιοσύνη παραδείγματος χάριν τουλάχιστον 13 ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ θα έπρεπε να τιμωρηθούν με υποβιβασμό, καθώς τόσες εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια, αλλά είπαμε...στην Ελλάδα την πληρώνουν κάποιοι για να μην την πληρώσουν κάποιοι"μεγαλύτεροι"..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα