Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Οργισμένη η Πολιτεία με ΕΠΟ...

Αναστατωμένοι εμφανίσθηκαν χθες Μπιτσαξής, Νικιτιάδης και Γερουλάνος με την απόφαση χάδι για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα..Η κάθαρση που ευαγγελίζονταν φαίνεται πως έμεινε απλά στα..λόγια!Οι 3 άνδρες φαίνονται αποφασιμένοι να εξαντλήσουν τα υπόλοιπα μέσα που τους δίνεται ώστε να καθαριστεί ο χώρος του ποδοσφαίρου και αυτά είναι κατά πρώτο και κύριο η διακοπή της χρηματοδότησης στο ποδόσφαιρο!
Ο υφυπουργός πολιτισμού και τουρισμού αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης, δήλωσε:

«Μας προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Όταν ο ευρωπαϊκός φορέας καταδικάζει μία ομάδα και η αθλητική δικαιοσύνη έρχεται να επιβάλει ποινές που μάλλον ανώδυνες μοιάζουν μας ανησυχεί και ο κ. Γερουλάνος δεν μπορούσε παρά να διατυπώσει το αυτονόητο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νικητιάδης για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Πώς γίνεται δηλαδή να είναι τόσο σκληρές οι αποφάσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και τόσο μαλακές εδώ. Γι' αυτό η πολιτεία θα κάνει από την πλευρά της αυτά που πρέπει για να προσχωρήσει η εξυγίανση. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και επιφυλασσόμαστε για τον τρόπο που θα τοποθετηθούμε τις επόμενες μέρες», ήταν η απορία του υφυπουργού που στη συνέχεια τόνισε:

«Κι εγώ και ο κ. Γερουλάνος είπαμε στον κ. Πιλάβιο ότι αν δεν αυστηροποιήσετε το επίπεδο δεν θα πάρετε φράγκο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα