Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Άμεση απάντηση της ΕΠΟ σε Τάκη!

Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΠΟ στο Γιάννη Τάκη ο οποίος δήλωσε πως δεν είναι δική του ευθύνη η νοθευμένη ασφαλιστική ενημερότητα αλλά άλλο χέρι την έβαλε στο φάκελο του Ηρακλή! Η Ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα το...πλαστό έγγραφο (ασφαλιστική ενημερότητα) που υπήρχε στο φάκελο που κατέθεσε ο «Γηραιός» και έβγαλε και ανακοίνωση απάντησης!
Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δηλώσεις του πρώην προέδρου του Ηρακλή Γιάννη Τάκη, στις οποίες ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι «Αόρατο χέρι της ΕΠΟ έβαλε στον φάκελο του Ηρακλή τη φωτοτυπημένη και νοθευμένη ασφαλιστική ενημερότητα», σας αποστέλλουμε τα έγγραφα της ΠΑΕ Ηρακλής προς την Ομοσπονδία, τα οποία σας είχαμε γνωστοποιήσει και στις 27/6/2011 με αφορμή δηλώσεις ανάλογου περιεχομένου από τον Γιάννη Τάκη.

Στην απόγνωσή του να μεταφέρει αλλού τις δικές του ευθύνες και να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις, ο εν λόγω πρώην διοικητικός παράγοντας του Ηρακλή ψεύδεται κατʼ εξακολούθηση φτάνοντας στο σημείο έως και να εφευρίσκει ανύπαρκτα γεγονότα αποδίδοντας, μάλιστα, στον πρόεδρο της ΕΠΟ συμμετοχή σε αυτά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα