Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Θα μείνει στη Φούτμπολ Λιγκ η Καλλιθέα?

Χαμός έγινε χθες στο ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ με αντεγκλίσεις και σοβαρές αποφάσεις κυρίως για τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία...Θέμα δημιουργήθηκε με την Καλλιθέα η οποία κατατάχθηκε στην 13η θέση της βαθμολογίας και σώθηκε όπως φαίνεται..Ή μήπως όχι? Η Επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ δεν υποβιβάζει την αθηναϊκή ομάδα, δηλαδή για αγωνιστικούς λόγους και δεν δίνει το δικαίωμα σε ομάδα της Football League 2 να την αντικαταστήσει. Την ίδια στιγμή, όμως ζητά να προβιβαστούν οι Βοιωτοί και οι Δραμινοί… Πέφτει σε αντιφάσεις, δηλαδή και αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι πιθανό να υπάρξει και νέα κενή θέση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία: «Σε περίπτωση που προκύψει και νέα κενή θέση δεν θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ και οι δύο ομάδες θα προβιβασθούν απευθείας. Εάν εκδοθούν αποφάσεις που μεταβάλλουν την βαθμολογική θέση θα τροποποιηθούν τα υπάρχοντα»!
Αν πάλι κάποια από τις 5 ομάδες που υποβιβάσθηκαν δικαιωθούν δικαστικά τότε η Καλλιθέα θα υποβιβαστεί και θα είναι μία από τις 5 που θα πέσουν!
Σίγουρα το σήριαλ δεν έχει τελειώσει και αν σωθεί η αθηναίκή ομάδα με την ίδια λογική θα πρέεπι να σωθεί και ο Πανσερραϊκός από την Σούπερ Λιγκ..
Εν αναμονεί και των αποφάσεων της Σούπερ Λιγκ λοιπόν σχετικά με το ποιους θα δεχθεί στους κόλπους της, καθώς αυτό είναι συνυφασμένο και με την τύχη της αθηναϊκής ομάδας..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα