Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πλεξίδας: "Αν πέσουμε,πρέπει να πέσουν και άλλοι!"

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας των Τρικάλων έχει αποφασίσει εδώ και καιρό ο Βαγγέλης Πλεξίδας, θέλοντας όμως να αφήσει την ΠΑΕ σε καλά χέρια...Η οποία ομάδα των Τρικάλων αυτή τη στιγμή παρουσιάζει σημάδια εγκατάλειψης με τους περισσότερους παίχτες να έχουν εγκαταλείψει και κανέναν να μην ασχολείται προς το παρόν..

Όσον αφορά σε ποια κατηγορία θα παίζει ο ΑΟΤ του χρόνου ο Πλεξίδας δήλωσε αισιόδοξος και πως αν τελικά δεν δικαιωθεί η έφεση της ομάδας για υποβιβασμό λόγω της υπόθεσης της πλαστής εγγυητικής, θα πρέπει να ακολουθήσουν σε κατώτερες κατηγορίες κι άλλες ομάδες!
«Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και τα Τρίκαλα θα παραμείνουν στην Β’ Εθνική άσχετα αν κατά την άποψη μου δικαιούμασταν να παίξουμε στα πλέι οφ και ο αποκλεισμός μας απο αυτά ήταν πέρα για πέρα άδικος. Αν τυχόν και τα Τρίκαλα υποβιβαστούν θα πρέπει να αλλάξει ο χάρτης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παναχαϊκή, Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν παρόμοια προβλήματα με μας οπότε και θα πρέπει να μας ακολουθήσουν...»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα